dimarts, 15 de gener del 2013

Infantils i cadets masculí enceten el 2013 amb victòria

Els més joves del club han començat l'any amb la mateixa ratxa que el van acabar i han aconseguit una nova victòria que confirma la substancial progressió dels jugadors canareus.

Els cadets van viatjar a la pista del CBTarragona 1 Blau per encetar la 2a fase del CT Cadet Masculí Nivell B en el grup 17 i ho van fer amb una importantíssima victòria davant un rival que no va tenir cap opció d'apropar-se al marcador. Els canareus van sortir molt encertats i concentrats des del començament del partit i no van permetre respirar als locals durant tot l'enfrontament. Al final 41-61 a favor dels nostres jugadors i començant a la part alta de la taula classificatòria.

També va ser molt important la victòria dels infantils que van derrotar al co-líder de la categoria, l'Ins.Alfacs-CB La Ràpita, i quasi bé ja es van assegurar una plaça per a la Final a 4 quan encara queda tota la segona volta per disputar. El partit va anar molt igualat durant els 40 minuts reglamentaris, tant que es va haver de jugar un període extra. En acabar la pròrroga, el marcador era favorable a l'equip canareu, 42-39, però per una petita diferència de només 3 punts que demostra la gran igualtat que hi ha entre els dos equips veïns.