dilluns, 21 de gener del 2013

Infantils i cadets masculí continuen invictes

Una jornada més l'equip infantil CIPTE-CB Alcanar i el cadet masculí Promociones Becervi CB Alcanar aconsegueixen una nova victòria i continuen invictes en les seves respectives lligues.

En aquesta ocasió els infantils van sumar a la seva llarga llista de victòries al CB Cantaires Tortosa i ho van fer de manera contundent ja que a l'inici del tercer període els canareus ja havien assolit la diferència de 50 punts necessària en aquesta categoria per poder tancar l'acta. Al final 3-53 per als nostres mostrant un bon joc i seguint en la part més alta de la taula classificatòria.

També van aconseguir una bona victòria l'equip cadet que va poder vèncer al Puigcever-Salle Ploms de Reus jugant a un bàsquet molt fàcil i letal al que ens tenen acostumats. Amb una defensa fèrria i consistent i un atac ràpid i voraç que no dóna cap opció als equips rivals. El partit fou bastant igualat durant els dos primers períodes tot i que els nostres van dominar el marcador durant tot el temps i, a partir del tercer els canareus van anar agafant avantatge fins al 57-42 final.