dimecres, 30 de gener del 2013

Els cadets masculí co-líders de la categoría

Una nova i contundent victòria contra el CB Vila-seca situa als nostres cadets a la part més alta de la taula classificatòria amb els mateixos punts que el Club Esportiu Calafell, equip amb qui encara s'ha d'enfrontar.

El Vila-seca no va poder frenar el bon joc canareu una vegada més i els nostres jugadors van sumar una victòria treballada i mostrant un joc contundent i fàcil tal i com venen mostrant les últimes jornades. Els cadets segueixen portant la línia de joc dels últims anys i que tant bons resultats els ha anat portant.

No va tindre la mateixa sort el cadet femení que en el seu desplaçament a la pista de L'Ampolla CB, carregat de baixes i alguna inesperada d'última hora que va desmotivar les nostres jugadores, va patir una dolorosa derrota per 39-37 a la pista d'un equip novell i que cada dia jugar millor a bàsquet. Per contra, les nostres jugadores, tot i atacar la zona de forma molt eficient, van patir una forta davallada física al final del partit que va permetre a les locals sumar la seva primera victòria.