dilluns, 21 de gener del 2013

El júnior blau i el sènior guanyen els seus respectius partits i completen una jornada de victòries

El júnior blau guanya amb un bon nivell de joc al AAEET de Valls i suma la primera victòria de la segona fase mentre que els sènior s'emporten de manera clara el derbi comarcal contra el Club Joventut Ulldecona i col·loquen a un petit pas de jugar a nivell B.

Bon partit el que van disputar el dissabte els júniors al pavelló d'Alcanar contra l'AAEET i que va finalitzar amb una victòria important dels nostres jugadors per 54-42. Els canareus van sortir concentrats i motivats al màxim per afrontar un partit que des d'un principi va estar molt igualat tot i que els canareus va ser els clars dominadors del joc. Millorant cert aspectes cada dia, el joc canareu ja comença a agafar la forma adequada i els jugadors van donant el màxim del seu esforç partit a partit. Aquest esforç dóna els bons resultats que, poc a poc, anem aconseguint. 

També va ser molt important la victòria aconseguida pel sènior davant l'Ulldecona. Els canareus van sortir molt motivats i concentrats en el partit i, tot i començar per sota al marcador, enseguida es van agafar el ritme de joc adequat i es van poder situar per sobre. Després d'una setmana de treball intens, els resultats comencen a sortir i la victòria contra els falduts per 78-64 es el que ho demostra. Aquesta setmana, els sènior tenen el partit que, en cas de guanyar, confirmarà la seva plaça al grup B de la categoria sènior, nivell que no s'assolia des de fa uns quants anys.