dimecres, 16 de gener del 2013

Les nombroses baixes no permeten la victòria del cadet femení i del júnior blanc

Una setmana més, el gran nombre de baixes que arrosseguen els equips del CB Alcanar passa factura i no s'aconsegueixen unes victòries que en un altra situació s'hagueren aconseguit.

L'equip cadet femení es va desplaçar a la localitat veïna d'Ulldecona per disputar el derbi comarcal contra les noies faldudes amb un gran nombre de baixes i sense haver tingut cap dia complet per entrenar. Després de l'emocionant partit que es va realitzar a la primera volta, s'esperava un partit molt intens i emocionant i així ho va ser. Després d'una forta sortida al primer quart on les locals van dominar el marcador de manera clara, al segon període el domini va ser indiscutiblement canareu i el marcador va arribar de manera molt ajustada a la mitja part. No obstant, el gran nombre de baixes va impedir que les noies continuessin amb el bon rendiment que havien demostrat i la fatiga va passar factura. Al final victòria clara per 55-35 per a les d'Ulldecona que no va reflexar ni de bon tros el nivell de joc de les canareves.

La mateixa sort van tindre els júnior blanc que van visitar la pista del líder amb només 5 jugadors. Els canareus van anar tot el partit molt ajustats al marcador inclús superant al CB Morell per 6 punts en algun moment. Tot i gestionar de manera implacable la fatiga, la complicació per als canareus van ser el gran nombre de faltes que, a falta de 5 minuts per acabar el partit, va deixar els nostres amb inferioritat numèrica acabat l'enfrontament amb 4 jugadors i amb una diferència de punts mínima per 48-43.