dimecres, 21 de novembre del 2012

Segona victòria consecutiva del júnior blau

Segona victòria de la temporada per al júnior blau a nivell A a casa del CB Vila-seca, un rival directe, després de jugar perfectament les seves cartes. No va tindre la mateixa sort l'equip sènior masculí que va patir una contundent derrota a la pista del CB Amposta el dia del debut del nou entrenador.  

Tot i arribar a Amposta amb casi tot l'equip al complet i amb entrenador, el joc canareu no va ser el millor que es venia mostrant les últimes jornades i els jugadors ampostins anotaven amb facilitat. Tampoc de cara a cistella els canareus van estar encertats i van realitzar una de les anotacions més baixes de la temporada. No obstant, la presa de contacte del entrenador va ser molt positiva i ja s'està treballant per preparar el partit de la propera jornada contra el CB Cambrils.

CB AMPOSTA 80: Pueyo(39), Juan(2), Hurtado(11), Fornos(15), El Idrissi(4) -cinc inicial- Sagristà(10), Jimenez(4), Margalef(4), Bria, Palacios(2).

Un triple de Pueyo. Cap eliminat.

CB ALCANAR 56: T.Castro(17), Segarra(3), Bel(18), Royo, Marginean(2) -cinc inicial- Miguel(3), J.Castro(12), Reveter(1), Forner, Calduch, Andrés.

Sis triples: Bel(4), Segarra(1) i T.Castro(1). Elimintat Royo.

Per la seva banda, el júnior blau continua amb la ratxa de bon joc i bons resultats i ja encadena la segona victòria de la temporada i segona consecutiva. La visita a Vila-seca amb un equip amb moltes baixes, de la mateixa manera que el júnior blanc, es va solucionar en aquesta ocasió en una victòria molt treballada de l'equip canareu que va anar sempre molt ajustat al marcador fins al tercer període quan finalment van poder-se situar per davant. Els canareus van saber jugar molt bé els seus punts forts per tal de fer minvar la defensa rival alhora que van saber gestionar correctament els recursos a l'hora de defensar. Bon partit canareu, amb un molt bon resultat ja que també es va guanyar el bàsquet-average a un rival directe.

CB VILA-SECA 62: Madroñal(15), Vidaller(6), Butavicius, Essalhi(10), D.Cortes(13) -cinc inicial- M.Vidaller, Berzosa, G.Cortes(11), Alvarez, Poyo, Fiallo(5).

Dos triples: G.Cortes(1) i Fiallo(1). Eliminat Essalhi.

PROMOCIONES BECERVI CB ALCANAR BLAU 69: Chillida(12), Castro(25), Valls(23), Azoulay(2), Fibla(2) -cinc inicial- Canalda(5).

Cinc triples de Valls. Cap eliminat.