dimecres, 30 de gener del 2013

Els infantils segueixen invictes

Una setmana més l'equip infantil CIPTE-CB Alcanar conta els seus partits com a victòries, aquesta setmana però per partida doble ja que han guanyat el partit corresponent a la jornada contra el CB Santa Bàrbara i a més a més, els 4 minuts de pròrroga que s'havien de repetir contra el CB La Ràpita.

Dissabte a la tarda es van disputar els 4 minuts del període extra del partit contra el CB La Ràpita que s'havien de repetir degut a un error arbitral. Durant el poc temps que restava per finalitzar el partit es va veure un clar domini del joc per part del equip canareu que va poder acabar emportant-se el partit per 43-37.

D'altra banda, el diumenge al matí es va disputar el partit que corresponia a la jornada actual contra el CB Santa Bàrbara. Els de la plana són un dels equips forts de la categoria i així ho van demostrar. Tot i acudir al nostre poble amb només 6 jugadors i anar per sota al marcador durant quasi tot el partit, a l'últim període les distàncies es van escurçar fins al punt de situar-se amb una igualtat total, igualtat que es va mantindre fins al final del temps reglamentari al que es va arribar amb un marcador de 52-50 a favor dels nostres.