dijous, 17 de gener del 2013

Sènior no pot amb el líder de la categoria i el júnior blau ensopega amb el CB Vila-seca

No van tindre bona sort els dos equips grans del CB Alcanar que en els seus desplaçaments a les pistes del CBTarragona i del CB Vila-seca no van demostrar el bon joc que s'estava mostrar en els darrers enfrontaments.

Com ja va passar al júnior blanc, el júnior blau es va desplaçar a la pista del CB Vila-seca amb un gran nombre de baixes i amb només 5 jugadors. Tot i això, els canareus van impartir un bon ritme al partit i van aconseguir una renda màxima de 18 punts durant els dos primers períodes tot i que es va arribar al descans amb un resultat de +12 per als nostres. A partir d'aquí, les faltes que van acumular alguns jugadors, juntament amb el fort desgast que s'havia produït a la primera part, va fer que baixés el rendiment canareu alhora que els locals pujaven la seva intensitat i recuperaven, poc a poc, els punts que portaven de desavantatge fins a remuntar definitivament el partit i guanyar per 84-74.

Tampoc va tindre millor sort l'equip sènior que va caure de manera clara a la pista del líder el CBTarragona C. Els locals van sortir molt forts des del principi marcant un parcial de 17-0 en els primer 6 minuts de joc. A partir d'aquí es va produir la reacció canareva que va poder guanyar el parcial del segon període. No obstant, el bon joc canareu va fer fallida a la sortida dels vestidors degut a la forta pressió imposada pels de la capital en els 5 minuts inicials del tercer quart. Un cop més a partir d'aquest moment es va tornar a produir la reacció canareva que va durar fins als instants finals del partit tot i que aquesta fou ja insuficient. A la fi, contundent victòria local per 83-56.

El sènior treballa molt dur preparant el derbi comarcal d'aquest dissabte contra el Club Joventut Ulldecona, al pavelló poliesportiu d'Alcanar. Un derbi que feia molt anys que era inèdit degut a que els equips participaven en lligues diferents i a que l'Ulldecona va desaparèixer durant unes poques temporades.