divendres, 4 de maig del 2012

Sort dispar per als equips canareus

Després d'unes setmanes de bona ratxa, cadets i sènior no poden amb els seus partits lluny de casa mentre que els júniors segueixen sumant a costa del CB Valls.

L'equip cadet visitava el líder de la categoria, l'AAEET Masia Bou de Valls, amb l'esperança de poder emportar-se el triomf cap a casa però ja des del primer quart, on els nostres van encaixar un parcial de 16-2, es va veure que la proesa seria molt difícil. El segon període va continuar amb una dinàmica semblant fins al minut 5 o els canareus van començar a despertar i van poder intercanviar un seguit de cistelles per no desenganxar-se més al marcador. Al tercer quart continuava l'encert de cara a cistella dels del Camp mentre que els del Montsià, gràcies a un Sergi Valls molt encertat des de 6,25, milloraven l'encert i aconseguien escurçar, una mica, la diferència de punts amb l'equip rival. Un inici del quart període dels locals tornava a posar als canareus -20 a la taula d'anotació i un nou parcial visitant de 0-11 maquillava una mica el mal partit que havien fet els del sud.

AAEET Masia Bou 66: Bofarroll(9), Montane(2), Bofarroll(7), Piqué(4), López(10) -cinc inicial- Ugaz, Figuerola, Planas(2), Ollé(20), Escote, Abraldes(5), Rodón(5).

Un triple de Abraldes. Cap eliminat.

PROMOCIONES BECERVI CB Alcanar 56: Castell(2), Valls(21), Cesaretto, Fibla, Chillida(9) -cinc inicial- Gálvez(10), Forés(4), Rabadà, Balada(6), Subirats(4).

Tres triples de Valls. Cap eliminat.

Més sort va tenir l'equip júnior a la pista del CB Valls Viatjes Abelux on es va poder emportar una victòria molt important. Els locals van sortir amb tota la seva força ja des del primer instant de joc i van encadenar un parcial de 9-0. La defensa canareva era suau i permetia anotar fàcilment als canareus alhora que la pressió a tot el camp els impedia realitzar un joc en atac efectiu. El baix encert anotador va continuar al segon període on cap dels 2 equips va sumar més de 10 punts. Al tercer quart, els canareus van reaccionar i van poder realitzar un seguit de cistelles fàcils, en tres parcial de 6-1, 6-2 i 9-2, i van situar-se a +13 al marcador. Ja a l'últim període dels locals van tornar a realitzar un bon inici de quart amb un parcial de 9-0 però o va ser suficient ja que un Rubén Sigüenza que recuperava el seu encert des de 6,25 i David Siurana que es feia fort prop de l'anella van poder mantenir el marge suficient per no sofrir a l'últim moment.

CB Valls Viatjes Abelux 50: Linares(2), Bové, Galofre(4), Garcia(12), Rosselló(14) -cinc inicial- Cusido(3), Badia, Domenech(6), Loren(2), Besola(2), Andreu(2), Lisas(3).

Dos triples de Rosselló(1) i Garcia(1). Eliminat Domenech.

PROMOCIONES BECERVI CB Alcanar 62: J.Castro(19), Romeu(2), Canalda, Moreno(5), Calduch(11) -cinc inicial- Botas, Sigüenza(18), Siurana(11).

Tres triples de Sigüenza. Eliminats Canalda i Calduch.

Tot i realitzar un bon partit, com en les últimes jornades, l'equip sènior no va poder sumar una nova victòria a la pista del CE Calafell. Els canareus van encetar el partit amb un gran parcial de 0-10 però, com ve sent habitual, el nombre de faltes comeses va fer baixar el nivell defensiu i va permetre als locals, amb un joc interior molt potent, retallar l'avantatge aconseguit i avançar-se al marcador a la meitat del segon període. Un parcial d'11-0 per als de casa seguit d'un altre de 0-7 per als nostres va situar el marcador a -10 a l seu favor a l'inici de l'últim període. En aquest continuava el domini local que encadenaven 2 bons parcials de 8 i 6 punts per superar-nos per 23 punts però ja a falta de 2 minuts els canareus van poder tornar-los la jugada amb un bon parcial de 0-9 i situar la diferència en -14 quan sonava el clàxon.

CE Calafell 71: Sotillo(4), Vallejo(6), Torà(8), Luna(19), Juni(8) -cinc inicial- Arroyo(11), Lorente(4), Valera(2), Sola(2), López(6).

Tres triples: López(2) i Juni(1). Cap eliminat.

INSTA-REC CB Alcanar 57: T.Castro(7), Balagué(2), Serra(3), Reverter(6), Beltran(19) -cinc inicial- Miguel(12), Royo(2), Sigüenza(6).

Quatre triples: Serra(1), T.Castro(1), Sigüenza(1) i Miguel(1). Eliminat Royo.