diumenge, 27 de maig del 2012

Els cadets masculí i femení jugaran les finals territorials

De la mateixa manera que l'equip masculí, les noies del CB Alcanar cadet, disputaran aquest dissabte 2 de juny al matí i al pavelló poliesportiu d'Alcanar, les finals territorials de bàsquet.

Després d'una temporada on les noies canareves s'han començat a formar en la pràctica del nostre esport, el premi ha arribat al final de la mateixa tenint la possibilitat de participar en les finals territorials de Tarragona que organitza el Consell Català de l'Esport, juntament amb el CE del Monstià i la Federació Catalana de Bàsquet, al nostre poble el proper dissabte 2 de juny de 2012. De ben segur que Andrea R., Andrea S., Arantza, Remei, Berta, Rosa, Vanessa, Helena i Neus s'entregaran al màxim i jugaran el millor que saben per tal d'aconseguir la victòria i poder-se classificar per a les finals nacionals.

Per la seva banda, el PROMOCIONES BECERVI CB Alcanar cadet masculí, viatjarà el proper diumenge 3 de juny a Valls per disputar la Final a Quatre del CT Cadet B1. En la semifinal, els jugadors canareus, es veuran les cares amb el CBT L'Estonnac, equip a qui ja han derrotat aquesta temporada. L'altra semifinal enfrontarà al AAEET Masia Bou i el CN Reus Ploms A, equips molt forts que lluiten fins a l'últim instant de joc. Si els canareus derroten als de la capital de la província, disputaran la final el mateix dia però durant la tarda contra el guanyador de l'altra semifinal.

Esperem que els nostres jugadors i jugadores ocupin el caixó més alt del podi i que les victòries aconseguides aquesta temporada siguin el principi d'un recorregut esportiu ple d'èxits.

Des d'aquest petit espai d'informació del Club, volem felicitar tant als nois com a les noies, per la seva gran temporada i animar-los per continuar així durant els propers anys.