dimarts, 8 de maig del 2012

PROMOCIONES BECERVI CB Alcanar cadet, sots-campió del torneig de bàsquet del CB Vinaròs Servol

Infantils i cadets van participar com a convidats, aquest passat diumenge, al torneig de bàsquet que organitzava el CB Vinaròs Servol i que reunió als millors equips de la província de Castelló. En aquesta ocasió fóu l'equip cadet qui va aconseguir acabar el torneig en la segona posició.

Tot i el gran torneig que van realitzar, els cadets no van poder endur-se la victòria en la final i van acabar el torneig en una meritòria segona posició. Els canareus es van veure les cares amb els CB Vinaròs B, a qui van derrotar amb facilitat, i amb al CB Vila-real, contra qui van perdre per només 3 punts de diferència, a la fase de grups i van classificar-se en 2a posició per a les semifinals. 

A les semifinals es van enfrontar al CB Benicarló, guanyador de l'altre grup, a qui van derrotar amb contundència i es van plantar a la final enfront el CB Castelló que havia derrotat el CB Vila-real també fàcilment.

La final va començar de manera igualada al primer període per la falta d'encert de cara a cistella per part del canareus i el gran encert castellonenc va permetre una victòria, no fàcil a l'equip de la plana que va proclamar-se campió del torneig.

Aquest torneig va servir per a veure en acció a les 2 incorporacions que vam tenir els cadets a meitat temporada i que no han pogut jugar amb l'equip degut a la falta de fitxes. Oriol Beltran i Ramon Curto van poder debutar finalment amb la samarreta blau-grana baix les ordres del nostre president i entrenador Toni Pell.

Imatge del partit contra el CB Castelló infantil.
Es pot veure la diferència de físic  entre els canareus i els de la Plana.
Menys sort van tenir els infantils que van acusar el cansament de la final a quatre i no van tenir cap opció de jugar la final després de perdre de forma ajustada contra el CB Vila-real i el CB Vinaròs, superar clarament al CB Benicarló i caure injustament davant un molt fort CB Castelló.

En aquesta ocasió el infantils van comptar amb el suport de tres possibles incorporacions per la propera temporada: Ferran Valls, Carlos Sancez i Albar  Mas. Tots tres van demostrar les seves ganes i la seva capacitat per jugar amb el nostre equip.