dimarts, 8 de maig del 2012

Cadets, júniors i sènior guanyen els seus respectius partits

Una setmana més els equips grans conten els seus partits com a victòries. El pavelló d'Alcanar va viure un dia ple, basquetbolísticament parlant, gaudint de les victòries de cadets enfront el CBT, júnior contra el TGN i el sènior contra el CE Despertaferro en el partit d'anada de l'eliminatòria per la 5a plaça.

Després d'un matí molt intens, la tarde començava amb un dels partits més igualats de la categoria cadet masculí nivell B1. El CB Alcanar rebia la visita del segona classificat el CBT L'Estonnac amb moltes ganes de victòria després de l'ensopegada de la setmana passada a la pista del líder. En aquesta ocasió els nostres cadets van mostrar una superioritat en joc durant tot el partit sense donar cap oportunitat als tarragonins. Una bona defensa i una intensitat ofensiva que els visitant no eren capaços d'aturar va ser la clau per guanyar un partit molt elèctric i atractiu.

PROMOCIONES BECERVI CB Alcanar 65: Castell(3), Valls(16), Fibla(4), Subirats(2), López(4) -cinc inicial- Cesaretto(1), Gálvez(4), Vila, Obiol, Chillida(7), Forés(8), Balada(13).

Quatre triples: Valls, Balada, Castell i Forés. Cap eliminat.

CBT L'Estonnac-Sant Pau 48: Roquel-Salhar(1), González(1), Pulido(12), Cañete(8), Martínez(2) -cinc inicial- Masip(6), Guillen(2), Castro(12), Jiménez(4), Thellen.

Un triple de Masip. Cap eliminat.

Partit molt irregular el que van jugar aquesta setmana els júniors davant el TGN Bàsquet B. Després d'un primer període que deixava el partit igualat al marcador, els tarragonins aconseguien una diferència de 7 punts al seu favor a ran d'un parcial de 0-9 i a la falta de concentració local. Al tercer quart els canareus recuperaven el seu joc i aconseguien, amb un parcial de 6-0 a l'últim minut, retallar un punt als de la capital. La culminació del joc canareu va arribar a l'últim període on els nostres van aconseguir un resultat parcial de 31-14 que els va donar la victòria, gràcies a un molt joc col·lectiu.

PROMOCIONES BECERVI CB Alcanar 70: J.Castro(24), Sigüenza, Siurana(15), Canalda(12), Calduch(9) -cinc inicial- Botas, Romeu(2), Moreno(2), Valls, Balada(5).

Tres triples: J.Castro, Balada i Canalda. Eliminat J.Castro.

TGN Bàsquet B 59: Ciurana(9), San José(2), Robert(12), Salvador(4), Rodríguez(9) -cinc inicial- Carreres(4), Martin, Sarda(2), Garrido, Caparrós(17).

Cinc triples: Caparrós(2), Ciurana(1), Rodríguez(1) i Carreres(1). Cap eliminat.

Continuant amb el bon joc que venien mostrant les últimes setmanes, els sèniors aconsegueixen derrotar al CE Despertaferro en el partit d'anada de les eliminatòries per la 5a posició. Els canareus van anar per sobre al marcador durant casi tot el partit tot i que el marcador sempre era molt ajustat. Després d'un bon primer i inici de segon quart, els canareus dominaven el marcador per 5 punts de diferència, no obstant, un triple i una cistella al final del mateix situaven el partit en la posició inicial. El tercer període els canareus van tornar a mostrar molta solidesa defensiva tot i que tampoc aconseguien anotar amb facilitat. Aquesta dinàmica continuaria a l'últim període on només una cistella i dos tirs lliures encertats pels visitant van fer perillar la victòria en els instant finals del matx.

INSTA-REC CB Alcanar 41: T.Castro(7), Miguel(2), Beltran(7), Reverter(8), Forner(4) -cinc inicial- Royo(8), J.Castro(3), Sigüenza(2).

Dos triples de J.Castro i T.Castro. Cap eliminat.

CE Despertaferro 38: Crua(3), Sanllehi(5), Borràs(11), Muntané(6), Romero(6) -cinc inicial- Martin(3), Jané(4).

Dos triples de Sanllehi i Borràs. Cap eliminat.