diumenge, 27 de maig del 2012

Els cadets es classifiquen 3rs de la lliga regular i jugaran la final a 4

Tot i la derrota davant el CN Reus Ploms A, el nostres jugadors disputaran, el pròxim cap de setmana, la final a quatre del CT Cadet Nivell B-1 al Complex Poliesportiu Municipal del Fornàs a Valls. Els canareus han acabat tercers, a una victòria del Masia Bou, de Valls, empatats amb el CBT L'Estonnac i amb una victòria més que els reusencs.

Els canareus, realitzant els últims ajusts de cara a la final a quatre, no van mostrar el seu millor joc l'última jornada de lliga i van caure a casa davant un  CN Reus Ploms A que ha acabat la fase regular en un molt bon estat de forma.

Després d'una cistella de 3 punts al primer minut de joc de Sergi Valls, els reusencs van sumar un parcial de 0-9 que va deixar molt tocat el joc canareu, que no trobava forma d'atacar la forta defensa visitant. Dos cistelles maquillarien el marcador, arribant al final del primer període 7-9.

El segon període els del Camp van seguir pressionant fort en defensa, sobretot a la seva zona, i impedien que els nostres encistellessin. D'aquesta manera tornaven a sumar una parcial de 3-12 en 7 minuts. No obstant, els canareus van reaccionar gràcies a un joc ràpid i es va arribar al descans amb un parcial de 19-21.

El pitjor quart dels canareus va ser el tercer que amb un parcial de 7-16 no van tindre opció d'aproximar-se al marcador i els deixava sense cap aspiració. Tot i això l'últim període els nostres van jugar com realment saben fer i, de la mà de Sergi Valls i Aleix Chillida van poder guanyar l'últim parcial tot i que la reacció fou insuficient per emportar-se el partit.

PROMOCIONES BECERVI CB Alcanar 46: Valls(22), Fibla(2), Chillida(15), Forés(2), Balada(1) -cinc inicial- Castell, Cesaretto(2), Gálvez(2), Vila, Subirats, López.

Tres triples de Valls. Cap eliminat.

CN Reus Ploms A 55: Torres(11), Paris(3), Arbunes(13), Diallo(9), Santacasilda(1) -cinc inicial- Garcia, Cañete(2), Pallejà(9), Montero(3), Febrer(4).