dimecres, 23 de maig del 2012

Els júniors guanyen fàcilment al CB Valls i es classifiquen en 5a posició

Després d'una primera ensopegada en aquesta última fase, els júniors compten els seus partits per victòries i la seva última víctima ha estat el CB Valls que no va ser rival per a un equip que ha acabat la temporada en un gran nivell de forma.

Els jugadors d'Emili Muñoz van dominar el marcador durant tot el partit, guanyant tots els parcial i no van veure perillar l'avantatge en cap moment. Després d'un primer període on agafaven una lleugera diferència de tres punts a l'últim instant gràcies a un triple de J.Castro, al segon període l'equip canareu va passar per sobre el CB Valls com una veritable locomotora i van agafar una renda de 11 punts, amb un Carlos Moreno molt inspirat, que els va permetre jugar amb molta tranquil·litat la resta del partit. El  tercer quart va estar molt igualat amb un intercanvi constant de cistelles. Només a l'últim dels períodes els del Camp van sortir amb moltes ganes i van poder reduir la diferència a 6 punts però els 11 punts en 3 minuts dels canareus van acabar de sentenciar el partit.

PROMOCIONES BECERVI CB Alcanar 67: J.Castro(12), Romeu(4), Sigüenza(10), Canalda(10), Calduch(10) -cinc inicial- Botas, Valls(6), Moreno(13), Balada(2), López.

Quatre triples de Calduch, J.Castro, Moreno i Sigüenza. Cap eliminat.

CB Valls Viatges Abelux 50: Cusido, Linares, Galofre(11), Garcia(18) -cinc inicial- Badia, Boje, Domenech(12), Loren(6), Rosselló(5).

Dos triples de Garcia. Eliminats Linares i Domenech.

D'esquerra a dreta: Emili Muñoz(ent), Sergi Valls(cad), Josep López(cad), Carlos Moreno, David Siurana, Albert Canalda, Dani Romeu(cad) i Froilan Canalda(delegat). Ruben Sigüenza, Marc Calduch, Cosmin Botas, Marc Balada(cad) i Jordi Castro