dimarts, 8 de maig del 2012

Els infantils sots-campions de les TTEE

Dissabte al mati i al poliesportiu municipal d'Alcanar, es va celebrar la Final a Quatre del campionat de bàsquet infantil de les Terres de l'Ebre amb la participació del CB La Ràpita, CB Amposta, CP Rapitenc i CB Alcanar, els quatre primers classificats de la lliga del CT Infantil TTEE.

A les 9:00h, el campió de la fase regular, el CB Amposta, es veia les cares amb els CP Rapitenc, per tal d'assolir una plaça per a la final. L'altra semifinal, a les 10:30h, enfrontava al CB Alcanar, 2n classificat, amb el CB La Ràpita, 3r.

La primera semifinal va ser un partit de tràmit per al CB Amposta que va finiquitar amb facilitat als rapitencs per 50 punts de diferència. Tampoc fóu complicat el partit per al CB Alcanar que al descans ja guanyava per 14 punts i va acabar el partit amb una defensa en zona per tal de desgastar al mínim els seus jugadors i estar amb el millor rendiment possible de cara a la gran final.

La final va ser la que en un principi s'esperava i es van veure les cares el primer contra el segon classificat: el CB Amposta contra el CB Alcanar.

Els canareus s'havien preparat a consciencia per al partit més important de la temporada i així ho van demostrar només arrancar amb un parcial de 6-0 i un altre de 8-2. La forta defensa canareva era molt complicada per als ampostins que acumulaven moltes pèrdues de pilota i no podien frenar els ràpids contraatacs dels nostres jugadors. Al segon quart, els visitants anotaven un parcial de 0-8 i s'apropaven al marcador amb força fins a avançar-nos després d'un gran nombre d'errors de tir lliure dels canareus. Al tercer i últim període els de casa van pagar el gran esforç fet durant el primer partit, que no van tenir temps a recuperar, i la gran intensitat defensiva que havien demostrat durant tot el partit i no van poder suportar els ràpids atacs ampostins i remuntar el marcador.

Al final el CB Amposta s'alçava amb el títol de campió, mentre que els jugadors del CB Alcanar s'emportaven una merescuda i lluitada segona plaça amb un regust amarg després d'haver realitzat una gran final enfront un equip que els superava de bon tros físicament i que només ens van poder vèncer degut a l'esforç que acumulaven del partit anterior. Pep Calafell fóu escollit millor jugardor del CB Amposta i de la final mentre que Xavi Llorca va ser escollit millor jugador del CB Alcanar.

Semi-final:

CB Alcanar 79: Sancho(8), Matamoros, Fabregat(11), Cretu(12), Llorca(22) -cinc inicial- Subirats(6), A.Reverter, Alonso(15), X.Reverter(3).

Cap triple. Eliminat X.Reverter.

CB La Ràpita 39: Valls(16), Puertolas(3), Pastor, McDonald(2), Benaltes -cinc inicial- Babik(9), Forcadell(3), Salvado(5).

Un triples de Puertolas. Eliminats Valls i Puertolas.

FINAL:

CB Alcanar 62: Sancho(8), Fabregat, Alonso(16), Cretu(3), Llorca(25) -cinc inicial- Matamoros(1), Subirats(9), A.Reverter(2), X.Reverter.

Dos triples de Llorca i Subirats. Cap eliminat.

CB Amposta 80: Accensi(16), Farre(2), Albacar(9), Bonfanti, J.Pons -cinc inicial- Abella(2), R.Pons(4), Casajust(4), Calafell(30), Segarra(2), Bayo(8), Marti(3).

Cap triple. Eliminat Segarra.

D'esquerra a dreta: (dalt)Toni Castro(ent), Andrea Reverter, Marc Alonso, Maxim Cretu, Oriol Sancho, Pau Chillida, (baix) Xavi Reverter, Edgar Fabregat(aleví), Roger Subirats, Remei Matamoros, Xavi Llorca.