dilluns, 19 de novembre del 2012

Bon inici de temporada per als equips de promoció del CB Alcanar

Pre-minis, minis i infantils guanyen els primers partits de les seves respectives lligues mentre que els cadet femení cau a casa per la mínima contra l'IES Sales i Ferré d'Ulldecona després d'una impressionant remontada.

Els més petits del club els equips pre-mini i mini van iniciar aquest cap de setmana les seves respectives competicions dintre de les diferents lligues que organitza el Consell Esportiu del Montsià juntament amb la Federació Catalana de Basquetbol. Els pre-minis, nascuts entre el 2003 i 2007 van debutar contra el CP Rapitenc-Secció Bàsquet i ho van fer amb una contundent victòria per 6-45. També els minis, nascuts el 2001 i 2002 però ajudats per jugadors de l'equip pre-mini, van obtindre una gran victòria de a manera ajustada davant del CEIP Ramon y Cajal d'Ulldecona per 28-25 després d'un últim quart impecable.

Per la seva banda, l'equip infantil CIPTE-CB Alcanar va sumar també la seva primera victòria a la pista del Móra d'Ebre i ho va fer de manera clara per un 30-42. L'equip canareu no va tindre adversari i va dominar clarament el marcador des de l'inici del partit fins que va transcorre el temps reglamentari.

No van poder aconseguir la victòria l'equip cadet femení del CB Alcanar. Les noies van realitzar un molt bon partit tot i que no van poder aconseguir la victòria en el primer derbi comarcal de la categoria. Un 4-18 encaixat al primer parcial va ser el punt d'inflexió per a que les canareves reaccionessin i, a partir del segon quart van començar a mostrar les seves millores en el joc situant-se a només un punt a falta d'un minut per al final del partit. Una cistella des de la línia de tirs lliures de les jugadores faldudes va tancar el marcador en un 43-45 molt injust per l'esforç que havien fet les nostres noies.

PROMOCIONES BECERVI CB ALCANAR 43: Querol(6), Escura(6), R.Matamoros(7), Salvadó(3), A.Matamoros(2) -cinc inicial- Andrea Reverter(13), Arantza Reverter(6), Grau, Bayarri, Sanchez, Cubedo.

Cap triple. Cap eliminada.

IES Manel Sales i Ferré 45: M.Peral(7), Verdiell(6), Bustos(8), Nos(12), Gual(5) -cinc inicial- E.Peral(6), Cabanes, Gasulla.