dimecres, 21 de novembre del 2012

Cadet masculí i júnior blanc no poden amb els seus adversaris

Un setmana més l'equip cadet masculí no va poder sumar la victòria, aquest cop a la pista del CB Amposta. Tampoc va poder vèncer l'equip júnior blanc, que rebia al líder del nivell  B i que va demostrar perquè és el líder.

Els cadets masculí van viatjar dissabte al matí a Amposta per disputar el primer partit de la segona volta contra un equip de similar nivell. L'equip de la capital del Montsià és un equip molt fort físicament, amb jugadors molt alts i un joc exterior molt ràpid i incisiu que sempre domina els partits. No obstant, els canareus van donar la talla i no es van fer enrere en cap moment. UN partit molt emocionant que es va acabar amb la victòria local per 58-52 però amb un joc canareu que millora dia a dia i que de ben segur donarà bons resultats les properes setmanes.

També va còrrer la mateixa sort el júnior blanc que en aquesta ocasió rebia al pavelló poliesportiu d'Alcanar al líder invicte de la categoria el Salle-Ploms Reus 96B. Els del Camps són un equip fort, treballat i molt ordenat que sap jugar cara a cara a qualsevol rival i que tot i que van començar per sota al marcador amb un parcial de 7-2, ràpidament es van posar les piles i amb un parcial de 0-13 van donar-li la volta al partit.

Els canareus, amb moltes baixes, no van poder frenar els ràpids contraatacs reusencs i només podien ser espectadors del joc visitant. La forta defensa dels  de Reus no va permetre una bona anotació canareva i va deixar als nostres jugadors amb un marcador inferior als 40 punts.

PROMOCIONES BECERVI CB ALCANAR BLANC 38: Curto, Forés(6), López(7), Azoulay(12), Balada(8) -cinc inicial- Subirats(2).

Cap triple. Cap eliminat.

SALLE PLOMS-REUS 96B 70: Mimbrero(8), Cervera(7), Panades(5), Arbones(12), Marco(4) -cinc inicial- Garcia(17), Martinez(5), Masdeu(2), Pujol(2), Velsaco(8).

Tres triples: Panades(1), Garcia(1) i Cervera(1). Cap eliminat.