dilluns, 5 de novembre del 2012

El Joventut Ulldecona s'emporta el derbi comarcal de categoria sènior

El Club Joventut Ulldecona es va emportar el derbi comarcal de la categoria sènior masculí per un ajustat 67-60. Pitjor sort va patir el júnior blanc que en la seva visita a l'Arboç va patir una derrota molt ampla per 82-55.

El joc de l'equip sènior continua sent molt irregular i no pot mantindre un nivell alt durant el 100% dels partits així ho demostra la variació d'anotació que es va produir entre cadascun dels quarts del partit que van disputar el passat cap de setmana contra l'Ulldecona. Després d'un mal inici, 19-11, els canareus es van refer al segon període, 19-26. No obstant, això va ser un miratge del bon joc canareu ja que al tercer quart el resultat tornaria a ser molt dispar, 18-7, recuperant novament una mica de distància al'últim, 11-16, insuficient per poder guanyar el partit.

CLUB JOVENTUT ULLDECONA 67: Verdú(14), Sans(2), Burato(8), M.Brusca(13), Ebri(5) -cinc inicial- R.Brusca(7), Cid(16), Matamoros(2), Vidal, Castell.

Dos triples: R.Brusca(1) i Burato(1). Cap eliminat.

CLUB BÀSQUET ALCANAR 60: Segarra, Bel(19), Royo, Beltran(2), Calduch -cinc inicial- Chillida, T.Castro(3), Miguel(2), J.Castro(17), Reverter, Forner(5), Marginean(12).

Quatre triples: J.Castro(1), Bel(1), Forner(1) i Marginean(1). Eliminats Royo i Beltran.

Tampoc el júnior blanc va poder sumar una nova victòria aquest cap de setmana en la seva visita a la pista del Bàsquet l'Arboç. Els jugadors canareus van poder suportar el primer període de joc però degut al gran nombre de baixes, es van desplaçar a l'Arboç amb només 6 jugadors, el cansament els va passar factura i ja al segon període els locals van començar a agafar un cert  avantatge que al final seria definitiu. Els canareus no van poder frenar els atacs locals i la derrota visitant va ser important per 82-55.