dilluns, 29 d’octubre del 2012

El bon joc canareu no acaba de donar els resultats desitjats

Una setmana més els equips canareus mostren bon jocs als seus partits però continuen acumulant derrotes. Aquesta setmana, la nota positiva ha vingut per part del júnior blanc que, amb un gran nombre de baixes, s'ha emportat la victòria de la pista del CB Mòra d'Ebre.

No van tindre la mateixa sort els cadets que aquest cap de setmana disputaven dos partits contra els dos primers classificats de la seva lliga. Dissabte al mati van viatjar a Reus per jugar contra el segon classificat el Manyanet Reus Groc mentre que per la tarda es desplaçaven a Sant Carles de la Ràpita per disputar el segon derbi comarcal de la categoria contra el  CP Rapitenc Secció Bàsquet.

En cap dels dos partits va tindre opció l'equip canareu que degut a la seva inferioritat d'altura no era capaç de realitzar atacs efectius. De la mateixa manera, l'estat en que es trobaven les dos pistes on es van disputar els enfrontaments també va perjudicar i d'una manera molt important el desenvolupament i el resultat final dels mateixos.

MANYANET REUS GROC 90: Ballesteros, J.Gonzalez(18), Muñoz, De Diego(6), Clua(11) -cinc inicial- Taus(4), Villalba(4), Gavilan(2), Carretero(17), Morales(4), Costa(4), M.Gonzalez(11).

Cap triples. Cap eliminat.

PROMOCIONES BECERVI CB ALCANAR 47: Alonso(9), Sanchez(11), O.Sancho(4), Llorca(14), Babik -cinc inicial- Fabregat, Vila(2), Mas, Cretu, D.Sancho.

Tres triples: Alonso(1), Llorca(1) i Sanchez(1). Cap eliminat.

- - - - -

CP RAPITENC SECCIÓ BÀSQUET 76: Ferrando(26), Roman(18), Brunet(10), Rodriguez(8), Cortes(8) -cinc inicial- Rodoslav(2), Joaquin(1), Morales(3), Espelta.

Cap triple. Cap eliminat.

PROMOCIONES BECERVI CB ALCANAR 27: Alonso(13), Sanchez, O.Sancho(4), Llorca(2), Babik(2) -cinc inicial- Fabregat, Vila(2), Mas, Cretu(6), D.Sancho.

Dos triples d'Alonso. Cap eliminat.

No va tindre millor sort el júnior blau que, tot i realitzar un molt bon partit, les baixes i el cansament van passar factura als últims instants del partit i els ampostins van sumar una nova victòria.

Els dos primers períodes el marcador va estar completament igualat de manera que s'arribava al descans amb empat a 41. Ja al tercer quart els canareus van imposar-se per només 2 punts de diferència en un joc dominat per les defenses. Només als últims 2 minuts del partit els ampostins van dominar el marcador, gràcies també al rigor arbitral en algunes jugades compromeses, i van poder emportar-se el partit.

CB AMPOSTA 78: Dasi(4), Sigüenza(12), Gual(6), Arques, Nivera(4) -cinc inicial- Vuelta(9), Llorens(4), Margalef(14), Torta(2), Castañeda(1), El Idrissi(22), Gisbert.

Vuit triples: Sigüenza(3), Margalef(3) i El Idrissi(2). Eliminat Margalef.

PROMOCIONES BECERVI CB ALCANAR BLAU 73: Chillida(11), Galvez(6), Castro(35), Valls(8), Moreno(5) -cinc inicial- Canalda(8), Fibla(1).

Sis triples: Castro(3), Canalda(1), Valls(1) i Chillida(1). Cap eliminat.

La única victòria de la setmana va ser la que van obtindre un molt fort júnior blanc a la pista del CB Mòra d'Ebre. Els nostres, que en les últimes setmanes han millorat moltíssim van ser un dels rivals més durs contra els que ha jugat el Mòra aquesta temporada tot i derrotar l'equip local per una diferència mínima de 5 punts.

CB MÒRA D'EBRE 53: Vivo, Asenjo(17), Ripoll(5), Cots(10), Betran(8) -cinc inicial- Sierra(4), De Roeck(7), Jauregui, Andrews, Segovia(1).

Quatre triples: Sierra(1), Ripoll(1), Asenjo(2). Eliminat Asenjo.

PROMOCIONES BECERVI CB ALCANAR BLANC 58: Curto(2), Fores(26), Lopez(7), Castell(4), Azoulay(17) -cinc inicial- Esteban(4).

Quatre triples de Fores. Eliminat Curto.

No va tindre tanta sort l'equip sènior que va caure clarament a casa davant el Tarragona C. Els Canareus van anar tota l'estona per sota al marcador i només al final del tercer i inici de l'últim quart van poder-se situar un cinc punts per sobre, tot i que van ser un breu miratge. Els visitants, amb un parcial de 0-7, un altre 0-9 van agafar l'avantatge suficient per no haver de patir als instants finals del partit.

CB ALCANAR 67: Segarra(4), Bel(25), Royo(3), Beltran(8), Calduch -cinc inicial- T.Castro(7), Miguel(4), J.Castro(15), Andrés.

Sis triples: Bel(5) i T.Castro(1). Eliminats Miguel, Royo, J.Castro i Beltran.

TARRAGONA C 81: Hidalgo(11), Cortes(16), G.Pastor(7), Otero(9), Latorre(8) -cinc inicial- Rodriguez(2), Guillemat(4), A.Pastor, Aymerich(2), Porrell(6), M.Pastor(15), Gibert.

Tres triples: Porrell(1), G.Pastor(1) i Guillemat(1). Cap eliminat.