dilluns, 22 d’octubre del 2012

El sènior guanya a Vila-seca i evita el tercer cap de setmana sense victòries canareves

Seguim amb la ratxa de resultats negatius per als equips júnior blau i cadet masculí que no han sumat encara cap victòria en el que va de temporada. D'altra banda, els sèniors han aconseguit una molt bona victòria a casa d'un rival important de cara al final de fase.

El cap de setmana en que descansava el júnior blanc, el júnior blau comptava amb tots els efectius per disputar el derbi de les Terres de l'Ebre contra el sempre difícil CB Cantaires Tortosa, tot i això, el jugadors canareus van sortir descol·locats i no van poder ficar oposició a l'equip local que es va emportar la victòria amb claredat.

Tot i que els dos primers períodes el marcador va estar molt igualat, al sortir del vestidor, només encetar el tercer període, els jugadors tortosins van pujar una marxa i van encadenar dos parcials consecutius de 5-0 que juntament amb la falta d'encert canareu va facilitar que se'n poguessin anar al marcador i arribessin als instants finals del partit amb tranquilitat.

CB CANTAIRES TORTOSA-OLIS FAIGES 66: Mascarell(9), Castellà(2), Lluis(10), Ferrer(24), Albacar(6) -cinc inicial- Cabrera, Alcazar, Faiges(6), Tejedor(1), Pruñonosa(4), Machi(4).

Cinc triples: Ferrer(2), Mascarell(1), Lluis(1) i Albacar(1). Eliminat Mascarell.

PROMOCIONES BECERVI CB ALCANAR BLANC 44: Chillida(11), Castro(15), Valls(2), Azoulay(4), Fibla(2) -cinc inicial- Galvez(7), Canalda(3), Fores, Francesca, Moreno, Esteban.

Dos triples: Castro(1) i Galvez(1). Eliminats Castro i Fibla.

Tampoc l'equip cadet masculí va poder sumar la seva primera victòria a la pista del CB Vila-seca. Els nostres jugadors van controlar els primers períodes del partit, però les diferents baixes que arrossega el mateix va fer que s'arribés al final amb molt de desgast físic. Només a l'últim quart els jugadors locals van poder avançar-se al marcador i emportar-se finalment la victòria. Si que va sumar una victòria més l'equip sènior a la mateixa pista del CB Vila-seca.

Tot i no realitzar un bon primer període en que els locals van dominar clarament el joc amb un parcial de 18-12. A partir del segon el joc canareu va anar millorant poc a poc i van guanyar els tres quarts restant. No obstant no va ser fins l'últim quan, amb un resultat parcial de 10-23 i un últim parcial de 0-7, els nostres van emportar-se clarament la victòria de la pista del CB Vila-seca.

CB VILA-SECA BLAU 55: Redondo(5), J.Marti(15), Barbosa(8), Monje(2), Rayo(4) -cinc inicial- Fernandez(2), Valiente(13), A.Marti(4), Palomo, Palau, Orallo(2).

Tres triples: Valiente(1), Barbosa(1) i Redondo(1). Cap eliminat.

CB ALCANAR 64: Pell(8), Segarra(1), Bel(15), Royo(4), Forner(6) -cinc inicial- T.Castro(20), Miguel(6), Andrés(4).

Tres triples: Pell(1), T.Castro(1) i Andrés(1). Cap eliminat.