dimarts, 2 d’octubre del 2012

El júnior blanc guanya per la mínima mentre el blau no pot amb el CBTarragona 2 Blau

Sort desigual per als júniors canareus. Els jugadors de l'equip blanc, que van jugar dissabte al mati al nostre municipi, va disputar el primer partit de lliga contra un equip que ja coneixien de la temporada passada, el CBM Salle-Ploms 96/97, que els va treure el títol de campions territorials a la final cadet. Per la seva banda, l'equip blau, que va debutar al Serrallo, no va tindre cap opció contra el CBTarragona 2 Blau, un equip fort i ràpid que, de ben segur, ocuparà la part més alta de la taula classificatòria.

El júnior blanc va tenir un partit més ajustat del que en un principi es preveia.  Els canareus van sortir molt enxufats i van agafar ràpidament un petit avantatge al marcador. El joc canareu, ràpid i incisiu, no podia ser parat pels jugadors reusencs que només podien frenar als nostres a base de faltes i que es mantenien pròxims al marcador gràcies a algun error defensiu dels locals.

L'avantatge canareu, sempre pròxim als 10 o 12 punts, es va veure reduït al tercer i quart període fins al punt que els visitant van posar-se per davant al marcador a falta de pocs minuts per al final de partit. No obstant, els canareus van poder aprofitar la seva superioritat física per tal de sumar la primera victòria lliguera de la temporada per un ajustat 53-32.

-Properament us oferirem el resum estadístic del Promo. Becervi CB Alcanar Blanc -  CBM Salle-Ploms 96/97-

Per la seva banda, el júnior blau, que viatjava a la capital de la província per enfrontar-se a l'equip més fort de la categoria, el CBTarragona 2 Blau, no va mostrar el seu millor joc i no va ser rival per als del Serrallo.

Els tarragonins, un equip físicament molt fort, va dominar clarament el partit des d'un bon començament i no va donar cap opció als nostres que van acusar la falta d'entrenament de les últimes setmanes. Ja des del primer període, els locals van imposar un fort i intens ritme de joc que anava fatigant als nostres.  Un parcial d'11-0 a base de contraatacs va trencar completament el partit i va fer que els canareus es desconcentressin i encaixessin un 29-11 de sortida.

Els canareus van realitzar uns molts bons segon i tercer període, situant-se a només 6 punts dels tarragonins a falta de jugar-se l'últim quart. En un intent de recuperar aquests punts, els canareus van augmentar la intensitat tant en defensa com en atac i van començar a pressionar molt, la victòria era la única possibilitat que es contemplava i es va donar el tot per el tot. Al final, el cansament va passar factura i els locals van fer vàlida la renda obtinguda al primer període per emportar-se el partit.

CBTarragona 2 Blau 72: Daniel(12), Pallejà(13), Carrasco(32), Garcia(4), Thellen(3) -cinc inicial- Lascorz, Montserrat(2), Mihouni, Maturana(6).

Quatre triples: Daniel(2), Thellen(1) i Pallejà(1). Cap eliminat.

Promo. Becervi CB Alcanar Blau 53: Chillida(13), Castro(20), Valls(3), Moreno(2), Balada -cinc inicial- Galvez(4), Canalda(2), Francesca, Azoulay(2), Fibla(7).