dilluns, 16 d’abril del 2012

Gran victòria del sènior a la pista del 2n classificat

Els equips canareus afinen la punteria de cara al final de temporada i segueixen mostran una gran millora en el seu joc. Infantils, cadets i sèniors guanyen els seus respectius partits, mentre que el júnior va caure a la pista del TGN.

L'infantil es veia les cares amb el CB Santa Bàrbara que arribava a Alcanar amb un gran nombre de baixes. Els petits de la casa no van tindre cap problema per guanyar fàcilment el partit per un ample 53-22. Amb un gran joc defensiu però patint la ressaca de les vacances de Pasqua en atac.

El cadet per la seva banda continua fent els deures i suma una nova victòria a la sempre difícil pista del Pare Manyanet de Reus. Els nostres van sortir a per totes ja des d'un bon començament, amb una defensa molt sòlida i molt encert de cara a cistella van aconseguir 11 punts d'avantatge al descans. Durant el tercer quart però, l'equip local va posar-se les piles i va ser capaç de remuntar el partit fins a situar-se 2 punts per sota. No obstant, els canareus van saber mantenir la calma i agafar novament el control del partit per arribar als últims minuts amb el marcador clarament al seu favor. Destacar el gran partit de Bastián Gálvez i Bernat Fibla que van realitzar les seves respectives màximes anotacions de la temporada.

Pare Manyanet Groc 69: Escola(10), Casero(2), Bautista(7), Marti(6), Sancho(18) -cinc inicial- Ferre(8), Angles, Costa(4), Gamarro, Demues(8), Busquets(4).

Un triple de Marti. Eliminats Demues i Bautista.

PROMOCIONES BECERVI CB Alcanar 82: Castell(9), Valls(12), Cesaretto(6), Fibla(14), Chillida(12) -cinc inicial- Gálvez(19), Vila, Forés(8), Rabadà, Subirats, Lòpez(2).

Un triple de Valls. Eliminats Valls i Cesaretto.

Derrota del júnior contra un rival a priori més fàcil en el primer partit de la lligueta per la 5a posició. Els canareus van tenir un problema tècnic que va impedir que tres dels seus jugadors no poguessin jugar fins a l'últim quart. Els locals van dominar amb claredat i van guanyar els tres primers quarts, però van ser superats amb facilitat pels canareus en l'últim. De ben segur que la tornada el resultat serà completament diferent.

TGN Bàquet B 64: Courana(6), San José(5), Robert(20), Garrido(1), Rodriguez(4) -cinc inicial- Carreres, Martin(7), Sarda(11), Salvador, Caparrós(9).

Sis triples: Martin(1), Robert(1), Caparrós(3) i San José(1). Eliminat Courana.

PROMOCIONES BECERVI CB Alcanar 47: Botas, Romeu(4), Canalda(6), Moreno(8), Balada(5) -cinc inicial- J.Castro(18), Sigüenza(4), Calduch(4).

Cap triple. Cap eliminat.

Sens dubte el millor partit de la jornada, i segurament el millor partit de la temporada que han disputat els sènior. Seguint amb la línia de joc que s'estava mostrant en les darreres jornades, els canareus van sortir a la pista del AB Cunit amb moltes ganes i amb una intensitat defensiva molt alta. Els locals, un dels equips amb més anotació de la categoria i, de bon tros, l'equip amb més experiència. Els nostres, un equip jove que comença a formar-se com a grup i que poc a poc van trobant el seu joc. El partit va estar travat constantment pel gran nombre de faltes que es van xiular en contra dels nostres, cosa que bé sent la tònica de tota la temporada, i la permissivitat quan defensava l'equip local. També pel gran nombre de triples que van anotar tots dos equips. Des del primer instant de joc, l'intercanvi de cistelles va estar constant, arribat al final del primer període amb un ajustat 22-23 per als nostres. Durant el segon quart, els canareus van tindre un gran encert des de la línia de 6,25 a mans de Victor Forner, Jordi Castro i Joan Esteve Royo i es va poder agafar un petit avantatge de 7 punts al descans. Durant el tercer quart la dinàmica va continuar igual però es va disminuir l'agressivitat defensiva dels locals i els nostres van arribar a l'inici de l'últim quart amb 15 punts de diferència al seu favor. L'últim període, els locals van sortir a per totes i els nostres a poder conservar l'avantatge que, tot i acabar el partit amb només 4 jugadors a pista, ho van aconseguir.

AB Cunit 88: Alonso, Marzetti(2), Hernández(5), D'Eboli(11), Vacas(5) -cinc inicial- Barberis(5), Antúnez(2), Arcas(12), Jorda(31), Rigal(20), Maza, Tovar(1).

Vuit triples: D'Eboli(1), Hernández(1), Vacas(1), Jorda(4) i Rigal(1). Eliminats D'Eboli i Vacas.

INSTA-REC CB Alcanar 97: T.Castro(4), J.Castro(32), Serra(9), Reverter(12), Beltrán(12) -cinc inicial- Royo(14), Forner(14).

Deu triples: J.Castro(6), Forner(1), Royo(2) i Reverter(1). Eliminats T.Castro, Beltrán i J.Castro.