dilluns, 2 d’abril del 2012

Els equips canareus segueixen amb bon joc de cara al final de temporada

Tot i les derrotes de júniors i sèniors els canareus segueixen mostrant un molt bon joc amb defenses molt sòlides. Els cadets continuen amb la bona ratxa i segueixen a la part alta de la classificació.

La visita de l'equip júnior a la pista del líder, el CB Morell, va permetre comprovar que els canareus són un dels equips forts de la categoria i que poden lluitar amb qualsevol equip per molt fort que sigui. El matx fou igualat durant tot el temps reglamentari i les cistelles s'intercanviaven contínuament sense produir-se grans avantatges al marcador. 

CB Morell 63: Navarro(8), Guinovart(22), López(32), Gómez(1), Salmerón(1) -cinc inicial- Bové, Guiu, Manent.

Quatre triples: Navarro(2) i López(2). Cap eliminat.

PROMOCIONES BECERVI CB Alcanar 57: J.Castro(21), Romeu(8), Siurana(12), Balada(4), Calduch(6) -cinc inicial- Botas, Sigüenza(2), Canalda(2), Moreno(2).

Cinc triples de J.Castro. Eliminat Siurana.

Els cadets segueixen demostrant perquè estan lluitant per la primera posició. Una forta defensa, juntament amb uns atacs ràpids i efectius permeten anotar amb facilitat al equip local, mentre que aprofiten la concentració durant els atacs estàtics per carregar al rival amb faltes personals. Clar domini canareu al llarg de tot el partit amb parcials de fins a 12-0 en algunes ocasions. Gran partit dels jugadors rapitencs Valls i Gálvez.

PROMOCIONES BECERVI CB Alcanar 75: Valls(23), Gálvez(17), Obiol(4), Chillida(10), Forés(6) -cinc inicial- Llorca, Romeu(2), Vila, Rabadà(3), Balada(8), Subirats(2).

Un triple de Valls. Cap eliminat.

CN Reus Ploms B 53: Balaguer(8), Pallejà(7), Pepiol(19), Avila, Rico(6) -cinc inicial- Paris(7), Puyuelo(4).

Un triple de Pallejà. Cap eliminat.

Doble esforç per als jugadors del sènior aquest cap de setmana que havien de recuperar el partit aplaçat contra el CB Amposta. Dissabte a la tarda s'enfrontaven al jove CB La Selva B, un equip ràpid i amb una forta defensa que es situa en 3a posició a la classificació. Els canareus, segueixen demostrant un bon joc a partir d'una bona defensa però han de seguir millorar el treball en atac. Els visitants no van tindre un partit plàcid com s'esperaven i només a ran de certes decisions arbitrals desafortunades van poder agafar un poc d'avantatge al marcador.

INSTA-REC CB Alcanar 54: T.Castro(2), Balagué, Serra(3), Beltrán(16), Miguel(9) -cinc inicial- Muñoz(3), J.Castro(12), Royo(2), Reverter, Sigüenza(8), Calduch.

Cinc triples: Sigüenza(1), Beltrán(2), J.Castro(1) i Serra(1). Eliminats Muñoz, Royo i Beltrán.


CB La Selva B 64: Vandellós(4), Guillemat(11), Toledano(6), Piquer, Riscos(15) -cinc inicial- Vallverdú(12), Gibert, López(10), Rincón, López, Barberà(6), Gibert(2).

Sis triples: Guillemat(2), Vallverdú(2), Riscos(1) i López(1). Cap eliminat.

L'Amposta continúa sent el rival més complicat per als canareus aquesta segona volta. Els nostres han mostrat bon joc durant tot el partit, només un parcial de 8-0 just abans de la mitja part va poder donar aire als ampostins a afonar un poc als canareus. La permissivitat arbitral va fer que el partit anés agafant duresa a mesura que anaven passant els minuts i el joc canareus anava perdent la seva serietat al mateix ritme. No obstant, segueixen demostrant que el joc va en línia ascendent.

CB Amposta 74: Juan(1), Palacios(6), Fornós(10), Hurtado(11), Camarena(6) -cinc inicial- El Idrissi(2), Cano, Jiménez(4), Tirado(10), Roig(11), Marginean(8), Panait(5).


Quatre triples: Panait(1), Roig(1), Fornós(1) i Tirado(1). Cap eliminat.


INSTA-REC CB Alcanar 54: T.Castro(7), Royo(1), Serra, Beltrán(15), Forner(8) -cinc inicial- J.Castro(15), Miguel(10), Reverter(4), Sigüenza.


Dos triples de J.Castro. Eliminats Royo i Forner.