diumenge, 22 d’abril del 2012

Èxit total del 1r Campus de Pasqua del CB Alcanar

Un total de 54 nens i nenes d'Alcanar, Les Cases, Ulldecona i Sant Carles de la Ràpita, van gaudir aquestes passades vacances de Pasqua del 1r Campus de Pasqua que organitzava el Club Bàsquet Alcanar.




Els joves jugadors, d'entre 5 i 14, anys van realitzar 4 sessions matinals de 3 hores de durada sota les ordres dels entrenadors del CB Alcanar Jordi Castro, Eli Curto, Emili Muñoz, Josep Muñoz, Toni Castro i Toni Pell, actual president del club, i dels ajudants Aleix Castell, Aleix Chillida, Pablo Vila i Adrià Subirats, tots ells aconsellats per l'entrenador de la selecció femenina de bàsquet de Mèxic, Ray Santana.


En les diferents sessions, els nens i nenes van treballar els conceptes bàsics del bàsquet, el bot, el passada i el llançament, realitzant un seguit d'activitats i exercicis dissenyats de manera exclusiva per a aquest campus. Els resultats obtinguts van ser considerables i que es va poder observar una gran millora des del primer fins a l'últim dia.


Cal destacar també el gran nivell d'implicació per part dels participants que es van esforçar al màxim en tot moment i van permetre que el desenvolupament del campus fos impecable. A banda, es va poder observar que el nivell de satisfacció i diversió dels tots i cadascun dels jugadors, així com el grau d'aprofitament va ser molt important.


Després d'aquest bon començament, el Club Bàsquet Alcanar està treballant per poder realitzar un campus de tecnificació durant les vacances d'estiu així com repetir aquesta experiència la propera Pasqua.


No obstant, abans d'acabar la temporada, s'ha planificat algunes activitats de promoció per les festes de Maig, com ara un 3x3 de categories inferiors i unes sessions per la setmana cultural en col·laboració amb el col·legi Joan Bta. Serra, entre altres.