diumenge, 22 d’abril del 2012

Cap de setmana perfecte

Després de moltes jornades, aquest cap de setmana tornem a repetir el ple de victòries dels equips canareus. Cadets i júniors guanyen a casa mentre que infantils i sènior ho fan a domicili i contra rivals directes.

L'equip infantil es desplaçava a Sant Carles de la Ràpita per veure's les cares amb el CP Rapitenc, un equip que jugarà la fase final i que és dels més forts de la competició. Els canareus, amb alguna que altra baixa important, afrontaven el partit saben que ja tenien la segona posició assegurada i que els rapitencs no són un equip excessivament complicat. Durant els dos primers períodes l'intercanvi de cistelles entre locals i visitants va ser constant. El tercer quart va demostrar que els canareus són superiors i, amb un Marc Alonso inspiradíssim que va anotar 19 punts de manera consecutiva, va agafar una còmoda distància. Com els dos primers, l'últim període va tornar a ser un intercanvi de cistelles fins que es va esgotar el temps reglamentari.

CP Rapitenc 38: Román(8), Mendoza(4), Carles(4), Mariano(10), Cruelles(2) -cinc inicial- Castells, Navarro(4), Iordanu(3), Lopez, Bort(2), Vizcarro.

Un triple de Mariano. Cap eliminat.

CIE Alcanar 59: Subirats(2), Cretu(10), Llorca(12), Reverter(6), Alonso(29) -cinc inicial- Fabregat, Matamoros.

Un triple d'Alonso. Cap eliminat.

Els cadets continuen en la mateixa línia de resultats i sumen així la 5a victòria consecutiva i la 10a de la segona fase. En aquesta ocasió el rival fou el Nàstic MF Blanc, penúltim classificat. Després d'un primer període on no van poder frenar els atacs canareus, la dinàmica defensiva dels visitant va canviar i van aconseguir igualar el partit arribant al descans amb un empat a 16 punts. Després del descans, els canareus van agafar la motivació necessària per derrotar als tarragonins i gràcies a un contundent parcial de 15-0 van agafar l'avantatge que els permetria disputar l'últim quart amb la tranquil·litat d'haver fet bé la feina. Molt bon partit dels canareus amb gran encert des de 6,25 de la mà de Sergi Valls, Aleix Castell i Marc Forés i una gran defensa amb taps espectaculars com el de Pablo Vila que va fer aixecar tota la graderia. Injecció de motivació per enfrontar-se la pròxima setmana al líder.

PROMOCIONES BECERVI CB Alcanar 56: Castell(11), Valls(16), Cesaretto, Fibla(2), Chillida(8) -cinc inicial- Gálvez(6), Vila, Obiol(4), Forés(3), Rabadà(2), Subirats, López(4).

Set triples: Valls(3), Castell(3) i Forés(1). Cap eliminat.

Nastic MF Blanc 35: Prats, Gomis(1), Llorca(4), Mucha(17), Julian(2) -cinc inicial- Viu(4), Navarro(7).

Un triple de Mucha. Eliminat Viu.

Victòria també molt fàcil de l'equip júnior enfront l'AB El Vendrell. Els jugadors canareus van sortir molt encertats i ja al primer quart agafaven una renta de 9 punts. Els segon i tercer període continuen amb la mateixa dinàmica i s'arriba a l'últim amb una diferència al marcador de 31 punts, diferència que es mantindria en acabar el partit. Joc molt plàcid per als canareus que podien haver ampliat l'avantatge fàcilment. Gran partit de Jordi Castro, Albert Canalda i Aleix Chillida que demostraven el seu gran potencial de cara a cistella i la seva forta intensitat defensiva.

PROMOCIONES BECERVI CB Alcanar 83: J.Castro(26), Canalda(12), Siurana(9), Balada(3), Calduch(6) -cinc inicial- Valls(7), Botas, Chillida(10), Sigüenza(2), Moreno(8).

Quatre triples: Balada(1), Moreno(2) i Valls(1). Eliminat Sigüenza.

AB El Vendrell 52: Lopez(17), Burguete(7), Romera(7), Banach(8), Huertas(13) -cinc inicial-.

Dos triples: Romera i Huertas. Cap eliminat.

El partit més ajustat de la jornada va estar el del equip sènior a la pista de L'Ampolla CB. Els dos equips ocupen la part baixa de la taula classificatòria tot i que els nostres venen demostrant que saben jugar a bàsquet i que segurament poden aspirar a més. No obstant, el joc pobre que presentaven els locals s'encomanava als nostres jugadors i no podien resoldre el partit amb la facilitat esperada. El partit va ser un intercanvi de cistelles només interromput per les nombroses faltes que cometien els locals per tal de parar els atacs canareus. Només a la meitat del tercer període pareixia que els canareus agafaven un lleuger avantatge, però un parcial de 7-0 a favor dels locals situava l'empat al marcador a falta de disputar l'últim quart. Aquest, com els anteriors continuava estant travat per les constants faltes locals i això es va notar en la baixa anotació tant del període com del partit en general. Bon partit de Jus Beltran i de Jordi Miguel que reapareixia després de la sanció.

L'Ampolla CB 44: Abril, Albujar(5), Ibeas(7), Carod(22), Ponce(2) -cinc inicial- Llambrich(8), Gonzalez.

Tres triples: Carod(2) i Albujar(1). Cap eliminat.

INSTA-REC CB Alcanar 45: Balagué, Miguel(15), Royo(2), Serra, Beltran(19) -cinc inicial- Castell, T.Castro(9).

Cinc triples: Miguel(2), T.Castro(2) i Beltran(1). Cap eliminat.