diumenge, 4 de març del 2012

Victòria importantíssima de l'equip júnior amb un gran nivell de joc

L'equip júnior va derrotar al Torredembarra BC, rival directe, i encara té possibilitats de disputar la final a quatre. Per la seva banda els cadets sumen una nova victòria i s'asseguren la tercera plaça, mentre que infantils i sènior no poden amb els seus rivals.


El matí començava amb una dura derrota de l'equip infantil a la pista del CB Amposta, líder de la categoria. Els locals van ser clars dominadors del matx i van anar per sobre al marcador durant tot el mateix. No obstant, els canareus, amb baixes important, van demostrar que encara són l'unic equip que realment els pot plantar cara i va mostrar una forta defensa i algun detall tàctic important en atac.

CB Amposta 66: Accensi (14), Perolada (4), Pons (4), Albacar (12), Abella (4) -cinc inicial- Pons, Bonfanti, Calafell (5), Segarra (4), Bayo (12), Roig, Marí (7).

Un triple: Calafell. Cap eliminat.

CIE Alcanar 39: Sancho (9), Subirats(2), Cretu (2), Llorca (17), Reverte -cinc inicial- Chillida (9), Beltran, Fabregat.

Dos triples: Llorca i Chillida. Cap eliminat.

A la mateixa hora el cadet femení rebia al pavelló poliesportiu d'Alcanar al CP Rapitenc. Les noies segueixen progressant i poc a poc van dominant el joc i les seves diferents facetes. No obstant, els rapitencs són un equip molt disciplinat i això va facilitar la seva victòria.


Ja per la tarda els cadets encetaven el gruix de la jornada basquetbolística davant el GAM CB Vila-seca, un equip que, a priori, no havia de suposar cap problema per als canareus. Tot i que els visitant no es van apropar en cap moment al marcador per sota dels 9 punts, els diferents errors arbitrals els afavorien jugada rere jugada i no permetien als nostres realitzar el seu joc amb normalitat. Els de casa van mostrar molta intensitat defensiva i un coneixement del joc d'atac tot i que encara queden conceptes per treballar. 

Promociones Becervi CB Alcanar 69: Valls (15), Cesaretto (4), Gálvez (15), Chillida (17), Forés (11) -cinc inicial- Castell (5), Vila, Llorca, López.

Un triple: Castell. Cap eliminat.

GAM CB Vila-seca 55: Garcia (20), Fernández (3), Rovira (5), Andreu (6), Miñambres (13) -cinc inicial- De la Peña, Angulo, Paucar, Berzosa, Rubio, Alvarez, Garcia (6).

Quatre triples: Miñambres (1), Andreu (2), Garcia (1). Eliminat Miñambres.

Els júnior tenien un partit important i no podien fallar. Així va ser. Tot i l'encert dels visitants de cara a cistella, els canareus van aprofitar els seus ràpids contraatacs, la seva bona defensa i, també, el seu encert des de 6,25 per sumar aquesta victòria tant important per a les aspiracions de cara al play-off. Esperem seguir sumant victòries poder afrontar la fase final amb la moral ben alta i poder aconseguir, un any més el títol territorial.

Promociones Becervi CB Alcanar 50: Romeu (4), Sigüenza (15), Siurana (10), Canalda (4), Calduch (10) -cinc inicial- Valls, Francesca (7), Botas, Balada.

Cinc triples: Sigüenza (3), Francesca (1), Calduch (1). Cap eliminat.

Torredembarra BC 47: Calabuig (11), Muñoz (2), Martínez (2), Perpinyà (22), Caselles (2) -cinc inicial- El Miri (6), Pascual, Torres (2), Yuste.

Tres triples: Perpinyà. Cap eliminat. 

L'últim partit de la jornada el disputaven l'INSTA-REC CB Alcanar contra el CE Calafell. Els locals rebien un rival directe amb moltes baixes i els resultat es va veure al terreny de joc. Els visitants, un equip molt físic i amb molt de joc interior, van treure molt de profit d'aquesta circumstància i van sumar gran part del seus punts des d'aquesta posició. Els canareus, tot i esforçar-se al màxim, no tenien els mitjans suficients per poder frenar aquest joc i, de la mateixa manera poder atacar amb claredat la cistella contraria. Tampoc es van mostrar encertats amb el llançament exterior  i no van tenir cap opció de plantar cara als del Garraf.

INSTA-REC CB Alcanar 44: Muñoz (11), Castro (6), Siurana (2), Royo (2), Serra (8) -cinc inicial- Sigüenza (6), Canalda (5), Balada (4), Calduch.

Quatre triples: Muñoz (1), Canalda (1), Serra (2). Eliminats Muñoz i Royo.

CE Calafell 72: Lorente (10), Vallejo (2), Vallejo, Fora (10), Luma (37) -cinc inicial- Arroyo (4), Barragan, Petru, Juni, López (5), Sotillo (4).

Tres triples: Luma (1), López (1) i Fora (1). Cap eliminat.