dilluns, 26 de març del 2012

Els equips canareus continúen en línia ascendent

Cadets i júniors guanyen els seus respectius partits mostrant un gran joc, mentre que el sènior, amb moltes baixes, cau a l'últim minut a la pista del CE Despertaferro tot i el gran joc mostrat.

L'equip cadet disputava l'últim derbi de les Terres de l'Ebre de la temporada contra el CB Cantaires Tortosa a la capital del Baix Ebre. El canareus visitaven Tortosa situats en la tercera posició i seguits de prop per l'equip local. Una victòria canareva assegurava la tercera plaça i donava moltes opcions de lluitar pel campionat. El nostres van mostrar molta capacitat defensiva i un joc ràpid en atac propiciat per aquesta intensitat defensiva. El partit va ser un intercanvi constant de cistelles on els nostres només van poder agafar avantatge a l'últim període. Gran partit del pívot canareu Ferran Rabadà que amb 25 punts realitzava la seva màxima anotació.

CB Cantaires Tortosa 54: Samsudean(14),Lluís(9), Pruñonosa(12), Martí(5), Pardo -cinc inicial- Machi(7), M.Subirats, Soler, P.Subirats(5), Edwards(2), Salvadó, Pardo, Reyes.

Dos triples: Martí i P.Subirats. Cap Eliminat.

PROMOCIONES BECERVI CB Alcanar 64: Cesaretto(2), Gálvez(11), Fibla(2), Chillida(9), Rabadà(25) -cinc inicial- Castell(2), Valls(7), Vila, Obiol, Forés(5), Balada.

Un triple de Valls. Cap eliminat.

Els júniors rebien a un dels equips forts de la categoria, que es trobava justament davant seu en la taula classificatòria, una victòria situaria als canareus en la situació justament contraria. Els dos primers quarts el partit fou un intercanvi de cistelles constant. Però després del descans un gran 3r quart de Marc Calduch situava als canareus amb tretze punts d'avantatge al marcador. A l'últim període, els de l'Alt Camp van aproximar-se al marcador amb un parcial de 8-0 però els canareus van respondre amb do parcials de 4-0 i 5-0 per tornar a aconseguir la renda anterior.

PROMOCIONES BERCERVI CB Alcanar 77: J.Castro(17), Romeu(1), Moreno(14), Balada(3), Calduch(21) -cinc inicial- Muñoz, Francesca(7), Botas, Siurana(14), Forés, Valls(6).

Quatre triples: Moreno, J.Castro i Francesca(2). Cap eliminat.

CB Valls Viatjes Abelux 63: Linares(7), Bové(3), Galofre(2), Garcia(18), Rosselló(27) -cinc inicial- Cusido, Badia(2), Domencech, Loren(2), Montes, Morgado.

Tres triples: Linares, Rosselló i Garcia. Eliminat Rosselló.

L'única derrota de la jornada recau en l'equip sènior, tot i que es una derrota molt injusta. Els nostres viatjaven a Reus amb només 6 jugadors però amb la moral ben alta després del gran partit realitzat davant del líder la darrera jornada. El Despertaferro és un equip fort i amb un llançament exterior important. Els canareus van sortir molt concentrats i amb una defensa molt atenta i sense permetre cistelles fàcils. Els reusencs, esperant un partit fàcil i plàcid començaven a posar-se nerviosos i no eren capaços de frenar el joc dels nostres. Al descans el marcador donava un avantatge de 8 punts al nostres jugadors. La segona meitat, els reusencs van passar a defensar una zona molt tancada que els nostres no podien atacar i van recuperar el desavantatge que acumulaven. Ja a l'últim període un parcial de 6-0 només de començament situava els canareus sis punts sota. No obstant, no es va tirar la tovallola i amb un parcial de 0-10 es tornava a situar l'empat al marcador a falta d'un minut per al final. Una falta tècnica i l'expulsió del capità canareu va permetre als de casa sumar una victòria no merescuda.

CE Despertaferro 66: Pons(16), Sanllehi (6), Borràs(10), Jané(6), Romero(6) -cinc inicial- Ros(10), Pérez(2), Crua(4), Rodríguez, Martín(2), D'Angeli(3), Ferré.

Tres triples: Sanllehi(2) i D'Angeli. Eliminat D'Angeli.

INSTA-REC CB Alcanar 60: T.Castro(6), Balagué(4), Royo(17), Reverter(8), Forner(5) -cinc inicial- Beltrán(20).

Quatre triples: Royo(3) i Reverter. Eliminat Royo.