diumenge, 18 de març del 2012

Els equips canareus mostren el seu millor joc

Cadets, júniors i sènior realitzen grans partits mostrant un joc convincent i molta intensitat defensiva. Tot i això, només els primers van ser capaços d'endur-se la victòria i continuen a la part alta de la taula classificatòria.

Possiblement un dels partits més seriosos que han realitzats els jugadors canareus durant tota la temporada. Els nostres joves començen a rutllar definitivament com a equip gran i sumen una importantíssima victòria davant el CN Reus Ploms A que els situa en la tercera posició de la classificació. Els canareus van dominar el ritme del partit des del primer instant de joc i van aprofitar la pressió defensiva per realitzar cistelles fàcils. No obstant, s'ha de seguir treballant per millorar dia a dia sobretot en els aspectes ofensius. 

CN Reus Ploms A 53: Garcia(2), Paris(10), Cañenete(5), Pallejà(9), Diallo(4) -cinc inicial- Torres(7), Arbones(7), Pedrck(3), Montero(6), Santacasada, Ferrer.

Dos triples: Cañete i Paris. Cap eliminat.

PROMOCIONES BECERVI CB Alcanar 62: Castell(2), Valls(18), Gálvez(7), Obiol(1), Forés(15) -cinc inicial- Fibla(4), Vila, Rabadà(7), Balada(7).

Un triple de Rabadà. Cap eliminat.

Els sènior s'enfrontaven al líder de la categoria i únic equip invicte sense disposar de cap reforç de l'equip júnior i amb un parell de baixes. Com els cadets, el grans van realitzar el partit més complet de la temporada plantant cara a un rival que, tot i ser el líder, ho va tindre molt difícil per emportar-se la victòria. El partit va estar molt ajustat fins la meitat del tercer període en els visitants van realitzar un parcial de 8 a 0 i van agafar una distància que es va mantenir fins al final. Els canareus només necessiten més encert de cara a cistella i possiblement els resultats milloraran considerablement. 

INSTA-REC CB Alcanar 55: T.Castro(14), Balagué(2), Royo(14), Serra(2), Beltrán(12) -cinc inicial- Reverté(9), Forner(2).

Dos triples: Royo i T.Castro. Eliminats Serra i T.Castro.

GAM CB Vila-seca 63: Bages(19), Monje(12), Marti, Palomo(5), Orallo(5) -cinc inicial- Fernández, Marti(21), Berzosa.

Un triple de Palomo. Eliminat Bages.

Tot i realitzar un gran partit contra un dels equips més forts, tant físicament com pel seu joc, els júnior acumulen una nova derrota a la pista del CBT El Carme. Els canareus van realitzar un partit on van tractar al rival de tu a tu i on els locals només van poder agafar avantatge al marcador després d'un període extra. Gran actuació del J. Castro que amb 44 punts marca un nou sostre en l'anotació del Club Bàsquet Alcanar. 

(Properament us adjuntarem les anotacions)