diumenge, 11 de març del 2012

L'infantil suma l'única victòria de la jornada i s'assegura jugar el play-off

L'equip infantil va derrotar clarament al CB La Ràpita, tercer classificat i s'assegura la participació als play-off. Els de casa van mostrar molta capacitat defensiva i un joc letal i efectiu en atac.

Els joves canareus van marcar el ritme del partit en tot moment tot i la gran diferència física entre els canareus i rapitencs. Una gran pressió defensiva juntament amb uns atacs treballats i amb molts poques errades van suposar un camí fàcil de cara a la victòria i a la lluita pel campionat territorial.

CIE Alcanar 69: Chillida(14), Subirats(4), Alonso(16), Llorca(28), Reverté -cinc inicial- Sancho(6), Carrión, Fabregat.

Un triple d'Alonso. Cap eliminat.

CB La Ràpita 34: Babik(8), Puertolas(1), Garcia(2), McDonald(2), Valls(12) -cinc inicial- Hernandez(6), Pastor(2), Bernalez(1), Salvadó.

Cap triple. Eliminats McDonald i Valls.

Dissabte al mati l'equip júnior visitava la pista del DIAR-Salle Ploms Reus D, rival directe de cara a la lluita per la classificació per als play-off, amb moltes ganes de portar la victòria cap a casa. No obstant, els locals no eren un rival fàcil i ho van demostrar a la pista. Tot i que el partit va estar igualat, amb un intercanvi constant de cistelles, el desequilibri en el nombre de faltes que acumulaven els jugadors d'un equip i d'un altre impedien que els nostres poguessin defensar amb la intensitat adient i, poc a poc, els reusencs van agafar una lleugera diferència al marcador que no mostrava, ni de bon tros, el que s'havia observat sobre el parquet.

DIAR-Salle Ploms Reus D 69: Garachana, Sabate(13), Rodriguez(11), Garcia(9), Caparrós(10) -cinc inicial- Ruiz(6), Ferran(1), Martínez(6), González(6), Pujol(7).

Quatre triples: González(2), Garcia i Martínez. Cap eliminat.

PROMOCIONES BECERVI CB Alcanar 58: Romeu(7), Sigüenza(15), Siurana(10), Canalda(3), Calduch -cinc inicial- J.Castro(18), Botas, Balada(5).

Quatre triples: Sigüenza(2), Balada i J.Castro. Eliminats Siurana i J.Castro.

Per la seva banda, l'equip cadet afrontava el viatge a casa del AD Torreforta amb un gran nombre de baixes, sobretot en el joc interior, fet que va influir molt negativament en el desenvolupament del matx. Els locals presentaven un joc interior molt físic i potent i nosaltres no estavem disposats a deixar-los les coses fàcils. La defensa canareva va mostrar el seu millor caràcter i va demostrar que és un equip capaç d'adaptar-se a qualsevol situació per complicada que es presenti. Els nostres van dominar el marcador durant la primera part del partit, però a la sortida del tercer quart les faltes van obligar a relaxar la defensa i això va fer que l'ADT ens remuntés i obtingués un avantatge de 12 punts. L'últim quart, es va poder tornar a enfortir la defensa fins a situar-nos a 2 punts a falta d'un minut per al final, no obstant el nombre de faltes dels efectius canareus ens va jugar la mala passada en aquest punt i van quedar eliminats tres dels nostres jugadors i amb ells les opcions de poder frenar el seu potent joc interior.

AD Torreforta B 75: Delgado(10), Muniland(16), Garcia(3), Zarras(8), Parra(28) -cinc inicial- Aliseda(4), Navarro, Carrabe(4), Schwartz, Mesa(2), Sánchez.

Dos triples de Delgado. Eliminat Carrabe.

PROMOCIONES BECERVI CB Alcanar 70: Castell(6), Valls(23), Cesaretto(4), Chillida(23), Forés(2) -cinc inicial- Llorca(3), Vila(2), Balada(8).

Dos triples: Castell i Balada. Eliminats Balada, Chillida i Valls.