dilluns, 13 de febrer del 2012

Victòria in extremis de l'equip júnior contra l'AB El Vendrell

Una cistella als últims segons de Marc Balada dóna la victòria a l'equip júnior després d'un partit on els canareus, amb moltes baixes, van anar de més a menys, i van  patir més del que s'esperava.

El primer partit de la jornada el disputava l'equip infantil, el CIE Alcanar, al camp de l'AME L'Ametlla de Mar. Tot i que, a priori havia de ser un partit fàcil, les baixes temperatures i van ser un gran aliat dels locals que van poder suportar el bon joc canareu fins les acaballes del tercer quart. Els ràpids contraatacs dels jugadors caleros van ser neutralitzats per un defensa molt forta canareva que no donava treva i que propiciava cistelles fàcils per als nostres petits que arribaven al final de l'enfrontament amb un marcador a favor de 38-54.

No va tindre la mateixa sort l'equip cadet, que fins a l'última jornada era el líder imbatut de la categoria, en el seu partit contra l'AAEET Masia Bou de Valls. Els canareus van sortir atemorits pel nom del rival i van haver de remuntar 10 punts de desavantatge diverses ocasions. Quan el partit pareixia que començava a tenir color blau-grana, errors defensius dels nostres van afavorir cistelles fàcils dels visitants que van recuperar aire als instants finals per situar el marcador 53-61, relegant als locals a la tercera plaça i afiançant-se al primer lloc de la graella.

Una gran primera part del jugadors del júnior va permetre anar al vestuari amb la tranquilitat de portar un gran avantatge al marcador. La tornada a la pista no va ser un camí de roses per als nostres que poc a poc, van anar perdent tirada i encert fins que els del Vendrell situaven el marcador en empat a falta de 8 segons. Tot i això, una cistella des de mitja distància del base canareu, 47-45, va permetre sumar una nova victòria als jugadors d'Emili Muñoz que es situen a la part alta de la taula classificatòria.

L'equip sènior continua amb la mateixa ratxa de derrotes consecutives, ja és la 5a de la segona volta, i cau a casa davant un CB Cunit molt garrejat i fort. Els visitants, afavorits per un àrbitre que xiulava continuament faltes inexistents, van agafar ràpidament distància al marcador. Els canareus van mostrar un joc molt pobre i amb falta de motivació i veien com el partit se'ls escapava de les mans una vegada més. Tant era la desmotivació que durant el tercer període i després que l'arbitre assenyalés una falta en atac, diferents canareus van protestar repatidament i van ser assenyalades 5 faltes tècniques i una desqualificant. 12 tirs lliures consecutius, 11 encertats pel CB Cunit. Encara hi ha haver temps per una última falta tècnica a l'últim quart que va demostrar que no era el dia dels canareus i es va acabar la jornada 44-87 per als visitants.