diumenge, 26 de febrer del 2012

L'INSTA-REC CB Alcanar guanya el primer partit de la segona fase

Després de 5 jornades consecutives sense conèixer la victòria, l'equip sènior derrota al CB Ampolla en un partit  on els visitant només van poder mantenir el resultat gràcies al seu encert des de 6,25. Els cadets, tant masculins com femenins, no van poder superar als seus respectius rivals.

Dissabte al mati, l'equip cadet masculí, amb moltes baixes, visitava la pista del CBT L'Estonnac, un dels equips més forts de la categoria amb la intenció de poder sumar una nova victòria, després de la desfeta davant del líder AAEET Masia Bou. En aquesta ocasió, l'equip local va saber aprofitar aquestes mancances dels canareus per emportar-se la victòria. No obstant, els canareus van ser un molt digne contrincant i van saber donar la cara en tot moment, amb molta intensitat defensiva i amb un joc en atac que només es va veure embrutat per la manca d'encert. L'Estonnac dominava el marcador per 67-52 i aprofitava per situar-se un lloc per sobre a la taula classificatòria.

Per la seva banda, el cadet femení es veia les cares amb l'AME L'Ametlla. Tot i que al final del temps el marcador mostrava una clara victòria visitant per 14-64, res a veure amb el que es veia al camp, ja que les nostres noies ja comencen a generar joc i moltes opcions de cistella. Com en el cas dels nois, la falta d'encert canareva va permetre que els caleros sumessin una nova i còmoda victòria.

Per finalitzar la jornada, l'equip sènior s'enfrontava al CB l'Ampolla, un equip que ja havia derrotat aquesta temporada en la primera fase. En aquest cas no seria menys. Els nostres van sortir amb moltes ganes i sense por a guanyar el partit i, tot i que la primera cistella fou dels ampolleros, els canareus van dominar el primer període per 19-12.

Els visitants sumaven punts gràcies al llançament de tirs lliures i al seu encert des de la línia de 3 punts, van encistellar 9 triples, i es veien completament desbordats per una forta defensa canareva. El joc canareu, tot i el gran nombre d'errades de cara a cistella, mantenia el marcador al nostre favor. 

La segona part va continuar amb la mateixa dinàmica, molt bona defensa canareva, encert en els triples visitant i manca d'encert del nostres. No va ser fins a la meitat de l'últim període quan els canareus van obtindre l'avantatge màxim de 10 punts, no obstant, els triples ampolleros van tornar a aproximar el marcador fins a situar-lo a una diferència d'1 punt a falta de 3 minuts. Tot i  la bona remuntada dels del Baix Ebre, els canareus van poder realitzar un parell de cistelles que els situaven en 4 punts d'avantatge que els donava la tranquil·litat als darrers instants de joc. 

INSTA-REC CB Alcanar 57: Muñoz(7), Castro(18), Balagué, Royo(6), Beltran(13)-cinc inicial- Sigüenza(3), Serra(6), Reverter(3), Canalda, Siurana, Calduch(1)

4 triples: 1 Beltran, 2 Castro, 1 Sigüenza; cap eliminat.

CB l'Ampolla 53: Ibeas(6), Carod(18), Ponce(8), Balderas(5), Llambrich(16)-cinc inicial- Abril 

9 triples: 4 Llambrich, 1 Balderas, 1 Ibeas, 3 Carod; eliminat Abril.