dilluns, 6 de febrer del 2012

L'equip cadet invicte i líder de la categoria

Una setmana més els joves canareus aconsegueixen la victòria a la capital de la província. L'equip va mostrar un molt bon joc i molta concentració i van encaminar el partit des del primer període.

No van tindre la mateixa sort els júniors que, tot i que van realitzar un molt bon partit, les decisions arbitrals van perjudicar molt seriament les aspiracions dels nostres d'emportar-se la victòria a casa del TGN. Un criteri molt dispar va propiciar que fins hi tot l'entrador canareu, Emili Muñoz, acabés desqualificat. Tot i el desavantatge del nostre equip, que va acabar els últims 5 minuts amb només 4 jugadors a pista, el resultat va ser molt igualat i injust, 56-48 per als locals.

L'arbitratge també va ser un factor molt important en la derrota del primer equip a la pista del CB La Selva del Camp. El criteri arbitral quan els canareus s'aproximen als equips de la capital es veu molt influenciat i sovint, acaba perjudicant als nostres. Aquesta setmana no va ser menys. Tot i que els canareus van poder mantenir la igualtat al marcador fins al descans, a partir d'aquí el cansament va poder amb els grans i poc a poc, i a base de tirs lliures després de faltes molt riguroses, els locals van anar agafant avantatge fins a situar-se en un 90-66 en acabar l'encontre. Nova derrota canareva que es situa a la part baixa de la taula.

L'única victòria de la setmana es va produir a la pista del Nàstic on el cadet masculí va exhibir tot el seu bon joc i concentració per derrotar amb molta facilitat un dels equips importants de la província. Un Aleix Chillida molt inspirat en atac junt amb una molt bona defensa de tot l'equip van permetre als nostres avançar-se al marcador ja des del primer instant de joc. La pròxima setmana un dels partits més importants de la temporada contra el AEE Masia Bou, segon classificat, esperem poder mantenir el bon joc i la concentració mostrada aquesta setmana i seguir sent líders.

Els partits del CIE Alcanar infantil mixte i cadet femení, així com els altres dels equips de base, van ser suspesos a causa de l'alerta NeuCat i s'hauran de jugar les properes setmanes.