dilluns, 20 de febrer del 2012

Cara i creu per als equips canareus

Dissabte vam poder veure dos partits molt desequilibrats al pavelló poliesportiu d'Alcanar, d'una banda l'equip infantil mixte va derrotar amb autoritat al IES Sales i Ferré d'Ulldecona mentre que de l'altra el cadet femení va pedre amb contundència contra el CB Amposta.

El primer partit del dia enfrontava un dels equips més forts de la categoria infantil de les Terres de l'Ebre, el CIE Alcanar, amb el que actualment ocupa l'última posició, IES Sales i Ferré d'Ulldecona.

Com era d'esperar, els canareus van sortir a dominar el partit basant-se en una forta pressió defensiva i en unes sortides ràpides al contraatac. El bon joc desplegat per l'equip de casa no va donar opció als visitants que només van ser capaços d'anotar una cistella durant tot l'enfrontament.

Pocs minuts després d'haver començat el tercer quart l'equip canareu arribava a una diferència de 50 punts al seu favor i deixava el partit en un apustuflant 53-2. Aquest resultat i el joc mostrat assenyalen als nostres petits com un dels equips a tenir en compte per als anys vinents.

No va tenir la mateixa sort l'equip cadet femení, que rebia al CB Amposta, líder de la categoria. Els visitants van sortir amb totes les seves armes per emportar-se ràpidament el partit. Tot i que el domini al marcador es va veure des de el primer instant de joc, les jugadores canareves van tenir bastantes ocasions per encistellar i van demostrar que, si continuen la mateixa progressió, seran un equip competitiu d'aquí ben poc.

No obstant, els ampostins van endur-se la victòria per 8-59 en un partit que va estar molt disputat i en el que les canareves no van donar-se per vençudes fins l'últim moment.