divendres, 28 de setembre del 2012

Partits emocionants per a l'inici de lliga de júnior i sènior

Comencem la temporada oficial amb tres dels partits més emocionants de tota la primera fase. El júnior masculí Blanc es veurà les cares amb un dels equips més forts de la temporada passada el CBM Salle-Ploms 96/97. De la mateixa manera, el júnior Blau visitarà El Serralló per enfrontar-se amb l'equip més fort del grup el CBTarragona 2 Blau. Però el plat fort de la jornada és el debut del nou sènior del CB Alcanar amb un derbi comarcal de primera categoria contra el CB Amposta, també molt reforçat.

La jornada basquetbolística començarà demà a les 11:45h amb el partit de lliga del CT Júnior Masculí Nivell B que, com hem dit abans disputaran el Promo.Becervi CB Alcanar Blanc i el CBM Salle-Ploms 96/97, al pavelló d'Alcanar. Un partit emocionant i transcendental per a les aspiracions de l'equip si vol ocupar la part més alta de la taula classificatòria.

No hem d'oblidar tampoc el partit amistós que disputarà el CB Alcanar Cadet Femení demà a les 16:00h al pavelló poliesportiu municipal d'Alcanar contra el CB Benicarló CF. Un partit molt igualat en que les nostres jugadores donaran el 100% per tal de poder sumar la primera victòria de la temporada.

Després del partit de les fèmines, a les 18:30h, el sènior CB Alcanar disputarà el primer derbi comarcal contra el CB Amposta. Dos equips reforçats amb les idees molt clares i amb la intenció d'estar al més alt de la categoria i lluitar per l'ascens al Campionat de Catalunya.

L'únic equip que es desplaça fora de casa per disputar el seu enfrontament és el Promo.Becervi CB Alcanar Blau, que viatjarà fins a Tarragona per sumar la primera victòria de la temporada contra un dels equips més forts de tota la lliga el CBTarragona 2 Blau. Un equip que ja encapçalava la temporada passada aquesta mateixa categoria.

Veniu aquest dissabte al Pavelló Poliesportiu Municipal d'Alcanar a gaudir del millor bàsquet de les nostres terres i animeu amb força als equips del nostre poble!