diumenge, 9 de setembre del 2012

Bones sensacions en els amistosos de cadets i júniors

En el primer partit de la pre-temporada, els cadets es van veure les cares amb el CB Cantaires Tortosa, que disputarà el CT Cadet Masculí Nivell A i que, a priori era un equip molt més fort. Els júniors disputaven, de manera amistosa, un intens derbi ebrenc també contra els tortosins que es trobaran en la primera fase el CT Júnior Masculí Nivell A.

El primer partit de la matinal basquetbolística va reviure un dels derbis de més intensitat dels últims anys. Dos equips reformats però que es coneixen molt bé i que sempre han estat a un bon nivell de forma. El CB Alcanar i el CB Cantaires Tortosa - Olis Faiges s'han vist les cares en totes les categories inferiors que té la RTT i tots els enfrontaments han demostrat als espectadors perquè aquests dos equips són dels més temuts de la província. 

Com altres vegades, el partit va ser molt intens, amb un nivell d'agressivitat molt alt i amb unes ganes de victòria per part d'uns i altres que no permetien al públic respirar amb tranquilitat. El marcador no va mostrar cap avantatge clar fins a la meitat del tercer període quan els visitants arribaven a  distanciar-se 11 punts dels nostres. No obstant, aquest diferència no va ser suficient per a assegurar-se la victòria ja que els canareus van demostrar la seva capacitat de sacrifici i poc a poc, a base de pinzellades de bon joc, van anar recuperant la diferència fins a situar-se per davant al marcador. Als instants finals del partit, el marcador es trobava igualat i cap dels dos equips van poder aprofitar les oportunitats que van tindre per encistellar, de manera que es va optar per donar el partit per acabat amb un 72-72 molt just per a tots dos equips que no mereixien sortir derrotats del pavelló d'Alcanar.

Els cadets també és van veure les cares amb l'equip de la capital del Baix Ebre. Els visitants són ja un rival conegut que l'any anterior va disputar tant la primera com la segona fase a la mateixa lliga que els canareus. Tot i ser un equip molt fort, l'equip local, majoritàriament de primer any, no va tindre por dels Cantaires i van oferir un bon espectacle, ple d'emoció a tota la gent qe es trobava a les graderies.

Molt diferent fou aquest partit del cadets que, després d'anar per sota al marcador durant gran part dels tres primers períodes, van poder superar als tortosins i situar-se amb una puntuació a favor de +6. No obstant, els visitants, d'un nivell superior, van aprofitar la seva experiència per tornar-se a situar al davant a falta de poc temps per acabar el partit. No obstant, les ocasions locals no van minvar fins a l'últim instant i la victòria tortosina per 48-50 va demostrar que el nivell canareu pot plantar cara a qualsevol equip de les grans ciutats de la província.