dimarts, 4 de setembre del 2012

Els equips del CB Alcanar ja coneixen els seus rivals de la primera fase

Avui s'han donat a conèixer la composició de les diferents categories on es troben inscrits alguns dels nostres equips, a falta de concretar els equips cadet femení, infantil mixte i els minis i pre-minis de l'EBCB Alcanar.

Els cadets masculins disputaran la primera fase del CT Cadet Masculí Nivell B grup 13 contra els equips: CB Vila-seca Blau, Club Pati Rapitenc Secció Bàsquet, Manyanet Reus Groc i CB Amposta. El primer classificat d'aquest grup, juntament amb els altres primers dels altres tres grups, els dos millors segons i dos equips més que baixaran de nivell A jugaran la segona fase al grup B1. Els altres dos segons, els tercers i el millor quart jugaran al grup B2, i la resta al grup B3.

L'equip júnior masculí blanc disputarà la primera fase en un grup únic del CT Júnior Masculí Nivell B contra: CB Cantaires Tortosa-Restaurant Llaüt, Salle Ploms-Reus 96B, Bàsquet L'Arboç, CBM. Salle Ploms 96/97, Club Bàsquet Morell, Club  Bàsquet Móra d'Ebre, TGN Bàsquet B, AB El Vendrell Negre i CB Montblanc. Els dos primers classificats pujaràn a nivell A. El tercer, quart i cinquè juntament amb els 2 últims de nivell A jugaran a nivell B1, la resta a B2.

L'equip júnior masculí blau disputarà la primera fase del CT Júnior Masculí Nivell A al grup 01 contra els següents equips: CBTarragona 2 Blau, CB Cantaires-Olis Faiges, CB Amposta, CB Vila-seca i CB Cambrils. Els tres primers de cada grup disputaran la segona fase al grup A1. La resta menys els dos últims, que baixen a B, i més els dos que pugen de B, jugaran al nivell A2.

I l'equip sènior masculí participarà al CT Sènior Masculí grup 02, conformat pels següents equips: Tarragona C, CB Amposta, CB Vila-seca Blau, CB Cambrils B, CB Salou, Club Joventut Ulldecona i L'Ampolla C.B. Els dos primers classificats de cada grup i els dos millors tercers disputaran el nivell A1. La resta d'equips fins el millor sisè el nivell A2. I els equips restants el nivell A3.

Esperem que els nostres equips assoleixin els nivells més alts en les seves respectives lligues i que pugueu gaudir moltes jornades d'aquest gran esport al pavelló poliesportiu d'Alcanar.