dimarts, 17 de gener del 2012

Emocionant tarda de derbis ebrencs

La primera jornada de la fase regular en categoria cadet masculí i sènior masculí ens va portar a enfrontar-nos, un altre cop, als equips de les TTEE. D'altra banda el júnior, dintre la seva categoria, també va disputar el seu duel ebrenc.

A les 16:00h de la tarda començava la jornada basquetbolística al pavelló poliesportiu d'Alcanar. El primer partit, els nostres cadets es veien les cares, un altre cop, amb el CB Cantaires Tortosa B. Com en altres ocasions, va ser una partit molt igualat amb pujades i baixades al marcador fins al punt de jugar una pròrroga. No obstant, el bon joc col·lectiu canareu i la forta defensa que havien treballat durant tot el partit havia de donar fruits i els de casa es van emportat el partit amb un parcial d'11 a 1 només al període extra. Al final 73-62 i el PROMOCIONES BECERVI CB ALCANAR Cadet que suma la primera victòria de la fase regular.

Només acabar el partit anterior, i ja començant amb bastant retràs, els júniors s'enfrontaven al CB Mòra d'Ebre, un dels equips més dèbils de la categoria. Tot i això, durant els primers compassos de l'enfrontament, eren els visitants els que portaven la iniciativa. Poc a poc, els canareus van anar mostrant la seva superioritat i bon joc al que ens tenen habituats fins rebassar-los al marcador i poder acabar el partit amb tranquil·litat.

La tarda va acabar amb el derbi ebrenc sènior que més s'ha repetit en els últims anys amb diferència: CB Alcanar - CB Amposta. Com els últims partits disputats aquí a casa, els nostres van sortir a per totes marcant un molt bona primer quart i deixant a l'Amposta amb una anotació molt baixa. El segon quart, es canviarien les tornes i serien els visitants els que ens deixarien amb una baixa anotació a nosaltres, arribat al descans amb un marcador ajustadíssim 29-30. El tercer i quart quart serien molt similars en quant a joc, però l'encert dels ampostins de cara a cistella junt amb la defensa en zona que van realitzar, només penetrable amb els triples de Jordi Miguel i Joan Esteve, van fer que agafessin un lleuger avantatge al marcador que va fer que, al final del temps, s'enduguessin la victòria per un ajustat 62-66