dilluns, 23 de gener del 2012

Els equips de base continuen sumant victòries

Una setmana més els júniors guanyen amb contundència a domicili i els cadets tornen de la pista del CN Reus Ploms amb una victòria molt treballada. El sènior, tot i fer un bon partit, cauen a Vila-seca.

Un altra derrota per al primer equip del CB Alcanar que va acudir a la pista del líder, el GAM Vila-seca, amb moltes baixes. Els canareus van sortir forts el primer quart, amb una defensa zonal molt tancada que va causar grans problemes als del Baix Camps. No obstant, el cansament va anar jugant el seu paper i poc a poc els canareus van anar perdent el ritme, cosa que van aprofitar el locals per anar guanyant avantatge fins als 60-36 punts que senyalava el marcador en sonar el clàxon.

Els júniors visitaven la pista del CE Calafell, un dels equips més fàcils de la categoria, en el que era el primer partit de la segona volta. Igual que en el primer enfrontament que es va jugar a a nostra pista, els canareus no van tindre cap problema per derrotar a un equip que, tot i ser físicament molt fort, no va poder suportar el fort ritme defensiu que acostuma a fer el planter canareu. Al final del partit, victòria canareva per 48-82 i el PROMOCIONES BECERVI CB ALCANAR que continua als llocs alts de la taula classificatòria.

No tant fàcil va ser la victòria dels cadets al camp del CN Reus Ploms B. Els jugadors locals van sortir molt forts en defensa i encertats de cara a cistella, sobretot des de la línia de tirs lliures i van dominar el marcador amb claredat durant el primer quart per 17-4. A partir d'aquí els de casa nostra van anar millorant el seu encert de cara a cistella i la intensitat defensiva per situar-se, després d'un parcial de 0-11 a l'inici de tercer quart, 23-29. Els nostres van mantenir el ritme anotador i la intensitat defensiva fins aconseguir la victòria per 37-49, sorprenent al jugadors del Ploms que, després del primer període, confiaven en una victòria fàcil.