dimarts, 23 d’abril del 2013

L'equip infantil CIPTE-CB ALCANAR disputarà aquest cap de setmana la Final a 4 de les TTEE

Després d'una lliga regular on no ha conegut la derrota, l'equip infantil CIPTE-CB ALCANAR haurà de reafirmar-se aquest cap de setmana com l'equip més fort de la categoria tot guanyant la Final a 4 que es disputa el dissabte al pavelló poliesportiu d'Alcanar.

Els quatre equips més forts de la categoria: CIPTE_CB Alcanar, Ins Alfacs-CB La Ràpita, CB Santa Bàrbara i Ins Sales i Ferré d'Ulldecona són els que es veuran les cares aquest dissabte en dos semi-finals que enfrontaran a Alcanar i Ulldecona per una banda i a La Ràpita i Santa Bàrbara per l'altra. D'aquest dos partits obtindrem els dos finalistes que disputaran el partit per a proclamar-se campió infantil de bàsquet de les Terres de l'Ebre.

Els canareus, amb una  lliga perfecta, on no han acumulat cap derrota, són els principals favorits per emportar-se el títol tot i que el camí no serà fàcil ja que els altres tres equips estan en un moment de forma molt bo tal i com ho venen demostrant en els últims partits. Els rapitencs són un dels equips que més complicacions han donat als nostres que, tot i que els han guanyat tots dos partits la diferència de punts no ha estat superior a 5 en la suma dels dos i al final de la classificació els rapitencs són els millors defensors i un dels millors atacants, només superat pel CB Santa Bàrbara.

Desitgem molta sort als nostres jugadors en la fase més important de la temporada!

FINAL A 4 CAMPIONAT TERRES DE L'EBRE INFANTIL DE BÀSQUET
Dissabte 27 d'abril del 2013, Pavelló Poliesportiu d'Alcanar

9:00h CIPTE-CB ALCANAR - INS SALES I FERRÉ ULLDECONA
10:30h INS ALFACS-CB LA RÀPITA - CB SANTA BÀRBARA
12:30h FINAL Guanyador 1a SEMI- Guanyador 2a SEMI
14:00h aprox. Entrega de Trofeus