dissabte, 4 d’agost del 2012

Tot enllestit per a l'inici de la temporada 2012/2013

Una vegada finalitzats tots el torns dels Campus d'Estiu que organitzava el Club Bàsquet Alcanar, la entitat ja es troba a la línia de sortida de la nova temporada.

Aquest any però, és un any diferent, amb molts de canvis, amb un Club més fort i amb una sèrie d'equips capdavanters a nivell territorial. Jugadors i jugadores de totes les edats defensaran un any més la samarreta del nostre Club arreu de la província.

Aquest any, com en els anys anteriors, el CB Alcanar, aposta molt fort pel seus equips de base, però enguany, a banda, el Club ha iniciat un programa de col·laboració amb els clubs veïns per tal de reforçar la cantera basquetbolística de la comarca i engrandir en la mesura que sigui possible la imatge del nostre club i del nostre esport dintre de la nostra demarcació.

Una de les novetats d'aquesta temporada és, després dels bons resultats obtinguts la temporada passada, la reestructuració del equip sènior. Un equip que s'ha pogut mantindre gràcies a l'esforç dels jugadors que l'integraven i que, ara, es reforçarà per tal de poder afrontar la temporada amb garanties de poder lluitar a la part alta de la taula classificatòria.

En les categories de base, destacarem l'important increment del nombre de jugadors en categoria júnior, amb incorporacions vingudes dels pobles veïns, que esdevindrà, de ben segur, en la inscripció de dos equips a les lligues territorials. Tanmateix, aquest increment, s'ha notat i de manera molt positiva en l'equip femení que, si el nombre d'inscrites segueix augmentant, també permetrà la creació d'un segon equip femení. Un altre equip que s'ha reforçat notablement amb jugadors dels pobles veïns ha estat el cadet masculí que, com l'any passat, lluitarà per assolir el màxim nivell territorial.

No deixem de banda els equips de l'Escola de Bàsquet del Club Bàsquet Alcanar. L'equip mini de la temporada passada canvia de categoria i deixa de formar part de l'Escola per passar a formar l'infantil a les categories de promoció del Club. D'altra banda, l'equip pre-mini seguirà militant a la mateixa categoria ja que la majoria de jugadors es mantenen i s'està treballant, en col·laboració amb l'IME d'Ulldecona, per tal de conformar un equip de categoria mini.